Van netwerkscan tot KPN ÉÉN totaalbeleving voor Remmers

Remmers is een grote speler op het gebied van specialistische bouwchemische producten, houtverven en lakken. De samenwerking met Score Utica gaat al even terug en wordt tot op de dag van vandaag uitgebreid om ervoor te zorgen dat Remmers in een concurrerende markt bereikbaar is voor klanten én een totaalbeleving kan bieden in het vooruitstrevende Experience Center. Mogen wij ook werken aan jouw succesverhaal?

Praat met een expert

Vooruitstrevende producten

Remmers is opgericht in 1949 en telt wereldwijd ruim 1.500 medewerkers. 60 daarvan werken in Nederland, België of Luxemburg. Remmers levert oplossingen voor onder andere de bouw-, hout- en kunststofvloerenindustrie. De rol van Remmers is het ontwikkelen van specialistische producten en het adviseren bij projecten. Het bedrijf onderscheidt zich door unieke producten te ontwikkelen en door de mentaliteit waar het bedrijf om bekend staat: ‘als niemand het meer kan, dan doet Remmers het’. De Nederlandse vestiging in Apeldoorn speelt een mooie rol voor het bedrijf. Hier werd eerder dit jaar het gloednieuwe Experience Center geopend. Vanuit deze strakke omgeving worden de oplossingen van Remmers geëtaleerd en kunnen trainingen en seminars worden georganiseerd. Wereldwijd samenwerken, bereikbaar zijn voor klanten en een uitmuntende ervaring kunnen bieden aan bezoekers van het Experience Center? Daarvoor is alleen de beste bereikbaarheid voldoende.

Bereikbaarheid richting klanten

De samenwerking tussen Remmers en Score Utica gaat al even terug. Ruim 11 jaar geleden was het moment dat mobiel internet een vereiste werd voor werkend Nederland om overal te kunnen werken. Remmers ondervond op dat vlak problemen. Medewerkers konden niet altijd vanaf elke plek internetten en mailen. Ook de bereikbaarheid richting klanten was niet altijd goed. In een competitieve markt is precies dat een belangrijk punt. Waar Remmers moet kunnen vertrouwen op stabiliteit op het gebied van bereikbaarheid, moeten klanten van Remmers dat ook. De zoektocht naar een betere, stabiele oplossing werd ingezet en Score Utica kwam in beeld als expert en KPN-partner. Dankzij het meest stabiele netwerk van KPN is mobiele telefonie sindsdien geen issue meer geweest. Hoewel dit ondertussen 11 jaar geleden is, heeft de samenwerking niet stilgestaan.

Het volgende niveau

Waar Remmers in Nederland tot voor kort opereerde vanuit Hoogeveen, gebeurt dat sinds begin 2020 vanuit Apeldoorn. De verhuizing bracht met zich mee dat alles wat te maken had met connectiviteit herzien werd. Bij een verhuizing moet je nadenken over hoe je ervoor zorgt dat je overal in het nieuwe pand goed bereik hebt. Na een initiële installatie door een andere partij bleek dat er maar op een paar plekken in het pand fatsoenlijk gewerkt kon worden. Bij een Experience Center hoort daarnaast ook goed internet voor zowel gasten als medewerkers. Om dit op te lossen voerde Score Utica een netwerkscan uit. Deze gaf inzicht in waar de kwetsbaarheden in het netwerk zich bevonden en hoe deze opgelost konden worden. Dit zorgt niet alleen voor goed bereik, maar ook voor een duurzame veilige inrichting van het bedrijfsnetwerk. Nu zowel het netwerk in het hele pand als KPN ÉÉN op het gebied van telefonie en internet goed is ingericht, kan Remmers rekenen op een stabiele werkervaring én een stabiele partner. Ontstaan er vragen of zijn er onverhoopt toch onduidelijkheden? Dan is Score Utica er razendsnel bij voor de support.

Van narrowcasting tot de Olympische Spelen

Bij een Experience Center hoort een totaalbeleving. Een van de mooie features binnen KPN ÉÉN is MKB TV. Dit is een televisieoplossing voor het mkb die ook narrowcasting functionaliteiten biedt. Is er een training of een seminar in het Experience Center? Dan kunnen gasten op schermen in het gebouw welkom worden geheten en kan bijvoorbeeld het programma van de dag getoond worden. Staat er een rondleiding met klanten op het programma? Dan kunnen video’s en foto’s van relevante projecten getoond worden. Op die manier wordt een extra dimensie gegeven aan de beleving in het pand. En laten we eerlijk zijn, ook de gewone televisiezenders zijn welkom tijdens bijvoorbeeld de Olympische Spelen of het EK voetbal.

De voordelen voor Remmers

De jarenlange samenwerking kent veel voordelen voor Remmers, een aantal daarvan zijn:

Optimaal bereik en goed ingericht netwerk op kantoor
Stabiliteit binnen telefonie en internet
24/7 support op telefonie, internet en connectiviteit
Totaalbeleving dankzij KPN ÉÉN MKB TV

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Net als Remmers profiteren van de stabiliteit van KPN ÉÉN, heb je vragen over de kwaliteit van jouw bedrijfsnetwerk of ben je benieuwd naar tv op de zaak met KPN ÉÉN MKB TV? Neem gerust contact met ons op of doe vrijblijvend de Netwerk Quick Scan!

Neem contact op of ga naar de Netwerk Quick Scan