Beveiliging van apparatuur 

Om hackers buiten de deur te houden is je apparatuur, hardware en computer beveiligen essentieel. Microsoft Defender for Endpoint is een van de beveiligingsmogelijkheden om de apparaten binnen je organisatie te beschermen. 


Contact opnemen Naar Modern Workplace

Wat zijn de voordelen van je computer beveiligen met Microsoft Defender for Endpoint?

 
Microsoft Defender for Endpoint is het middelpunt van je cybersecurity. Endpoint zorgt ervoor dat je snel geavanceerde bedreigingen zoals ransomware onder controle hebt. Daarnaast is het met Endpoint ook heel makkelijk om je beveiliging uit te breiden en te verbeteren. 

De 3 onderdelen van Microsoft Defender for Endpoint 

Threat & Vulnerability management

Het verminderen van cyberrisico’s vereist een uitgebreid beheer om alle kwetsbaarheden te identificeren, beoordelen, herstellen en volgen. Met het threat & vulnerability management gebeurt dit middels een tool. . 

Attack Surface Reduction (ASR) 

Het aantal wegen die hackers kunnen gebruiken om je netwerk of apparaten binnen te komen wordt met ASR verminderd. Het verminderen van deze wegen zorgt ervoor dat hackers minder manieren hebben om een aanval uit te voeren. Het configureren van deze regels binnen Microsoft Defender for Endpoint helpt cyberaanvallen tegen te gaan.  

Next Generation Protection 

Microsoft Defender for Endpoint bevat Next Generation Protection, wat inhoudt dat je netwerk nog beter beveiligd is. Naast Microsoft Defender Antivirus bevat Next Generation Protection het volgende: 

 • Op gedrag gebaseerde real-time antivirus bescherming. Hiermee wordt  verdacht gedrag gemonitord en gestopt. Ook worden apps die als onveilig gezien worden gedetecteerd en geblokkeerd. 
   
 • Door de cloud geleverde bescherming, inclusief vrijwel onmiddellijke detectie en blokkering van nieuwe en opkomende bedreigingen. 

 • Speciale bescherming en product updates, waaronder updates met betrekking tot het up to date houden van Microsoft Defender Antivirus. 

Hoe houd je hackers buiten?

Microsoft Defender for Endpoint zit standaard in onze Modern Workplace. Dit is een excellente basis om al jouw apparaten te beschermen binnen jouw bedrijf!

Naar Modern Workplace Contact opnemen
endpoint

Hoe werkt Microsoft Defender for Endpoint?

Defender for Endpoint verzamelt continu gegevens over gedragsinformatie. Analisten kunnen met deze gegevens zien wanneer een cyberaanval begon. In het dashboard zijn er mogelijkheden om bedreigingen op te lossen die zijn aangetroffen. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. 

Daarnaast automatiseert Microsoft ook onderzoek en herstel activiteiten, waardoor je nog beter beschermd bent. Daarnaast kun je in het dashboard voor elk apparaat een ‘Secure Score’ zien, waardoor je precies weet welke apparaten het grootste risico zijn voor cyberaanvallen.

Hoe voeg je nieuwe apparaten toe aan Microsoft Defender for Endpoint? 

Met Microsoft Endpoint Manager kun je nieuwe apparaten aan Microsoft Defender for Endpoint toevoegen. De beleidsinstellingen worden dan ook direct overgenomen door het Windows-apparaat. 

Veelgestelde vragen

 • Wat is de beste beveiliging voor je pc?

  Microsoft Defender for Endpoint is de basis van de beste beveiliging voor je pc. De beste beveiliging voor jouw pc is namelijk jezelf. Het herkennen van phishingmails en malafide bestanden en / of websites en het mijden van deze is de beste bescherming.

 • Wat is de beste beveiliging voor laptop?

  Microsoft Defender for Endpoint is de basis van de beste beveiliging voor je laptop. De beste beveiliging voor jouw laptop is namelijk jezelf. Het herkennen van phishingmails en malafide bestanden en / of websites en het mijden van deze is de beste bescherming.

 • Is mijn pc goed beveiligd?

  Als jij Microsoft Defender for Endpoint hebt is jouw pc goed beveiligd tegen aanvallen zoals ransomware of phishing.

 • Hoe kan ik mijn computer beveiligen tegen hackers?

  Het volledig waterdicht maken van jouw computer is natuurlijk onmogelijk, maar de grote stap om dit wel te doen is het hebben van Microsoft Defender for Endpoint. Vanwege de 3 onderdelen die eerder benoemd zijn worden cyberrisico’s verminderd, het aantal wegen waarop hackers bij jouw gegevens kunnen komen verminderd en wordt er realtime virussen en verdacht gedrag gemonitord. 

 • Wat is de beste beveiliging tegen hackers?

  Het volledig waterdicht maken van jouw computer is natuurlijk onmogelijk, maar de grote stap om dit wel te doen is het hebben van Microsoft Defender for Endpoint. Vanwege de 3 onderdelen die eerder benoemd zijn worden cyberrisico’s verminderd, het aantal wegen waarop hackers bij jouw gegevens kunnen komen verminderd en wordt er realtime virussen en verdacht gedrag gemonitord .

Dylan
Kan ik je ergens mee helpen?
Dylan van 't Westeinde IT Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?