Online Werkplek

Leuker, makkelijker en veiliger werken, waar en wanneer je wil? Ontdek de schaalbare en veilige Online Werkplek-oplossingen voor jou en jouw collega's en profiteer van de kennis van dé Microsoft-expert voor het mkb. Direct meer weten? Neem contact op, bekijk de 5 Business Cases voor de Modern Workplace voor jouw bedrijf of lees verder!

5 Business Cases downloaden Praat met een expert

 • Gemak en flexibiliteit

  Werken op jouw manier en op- en afschalen wanneer je wil.

 • Blije collega’s

  Technologie die jouw (werk)leven makkelijker maakt.

 • Altijd veilig

  Dankzij continue updates en innovaties altijd voorzien van digitale veiligheid.

Onze klanten geven ons een
8,7
Job van Dalen - Stichting Rosengaerde en Score Utica
Job van Dalen, IT Specialist Stichting Rosengaerde

Score Utica is de enige partner die een proof-of-concept wilde maken voor de werkplek zoals wij die voor ogen hadden.

Wat is de business case voor jouw bedrijf?

Hoe kun je productiever zijn, op een makkelijke manier samenwerken en je richten op bedrijfsprocessen zonder je zorgen te maken over veiligheid en compliancy? De Online Werkplek integreert alles wat je nodig hebt om jouw werk te kunnen doen in één veilige omgeving. Of je nu met Software-as-a-Service (SaaS) applicaties zoals Microsoft Word, Excel of Exact Online werkt of met specifieke legacy applicaties, zoals AutoCAD of Exact Globe. Dankzij de online werkplek van Score Utica ben je volledig in control en kun je altijd op- en afschalen. Of je nu kiest voor Azure Virtual Desktop of de Modern Workplace.

Uiteindelijk begint het allemaal met een business case. Welk proces of welk onderdeel binnen jouw organisatie wil jij verbeteren? Bekijk 5 relevante business cases voor jouw organisatie.

5 Business Cases downloaden

Modern

De online werkplek waar je blij van wordt

Werken waar en wanneer je wil, met de beste beveiliging van jouw bedrijfsdata is vandaag de dag een vereiste voor productiviteit, tevreden werknemers en blije klanten. Inloggen op een RDS-omgeving waarbij Microsoft Teams niet werkt en data op verschillende (onveilige) plekken wordt opgeslagen past niet meer bij wat jij en jouw collega’s van een werkplek mogen verwachten. De Online Werkplek van Score Utica geeft jou en jouw organisatie de mogelijkheid om met vertrouwde applicaties real-time (samen) te werken en om alle vertrouwde applicaties samen te brengen in één overzichtelijke omgeving.

Naar Modern Workplace

Overal

Overal samenwerken

Of je nu in de trein zit, thuis werkt of gewoon op kantoor, je wil overal kunnen werken én samenwerken. Het aanschaffen van dure apparatuur om dat mogelijk te maken is verleden tijd. Dankzij de public cloud is jouw werkplek altijd en overal beschikbaar en beveiligd. Verwelkom je een nieuwe collega? Dan kan deze binnen een half uur aan de slag met alle applicaties die nodig zijn op het device wat daarvoor is aangewezen. Gebruikt een deel van het bedrijf bijvoorbeeld zware applicaties? Dan schaal je makkelijk op en af met Azure Virtual Desktop. Zo weet je waar je aan toe bent en behoud je altijd het overzicht.

Naar Azure Virtual Desktop

Dylan

Veilig en compliant

De rollen zijn omgedraaid: waar on-premise de standaard was vanwege veiligheid, is de public cloud dat nu. Microsoft investeert de komende jaren 20 miljard dollar in digitale veiligheid en wij zorgen er als Microsoft Solutions Partner for Modern Work voor dat jij als eerste profiteert van nieuwe veilige oplossingen. Veiligheid van (klant)gegevens is essentieel. Dankzij real-time updates ben je verzekerd van veilige techniek die altijd up-to-date is en compliant is. Zo kan Microsoft garanderen dat jouw data in Nederland wordt opgeslagen en is de keuze voor de public cloud de meest logische als je kiest voor veiligheid. Eerst zien, dan geloven? Wij vertellen je graag alles over onze proefrit.

Proof-of-concept aanvragen

In 4 stappen veilig online werken

Voor welke cloudoplossing je ook kiest, de stappen waarin wij je begeleiden naar de cloud zijn altijd hetzelfde. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Middels deze stapsgewijze aanpak maken wij de transitie naar de online werkplek zo soepel mogelijk. 

 • Stap 1: De vooropname
 • Stap 2: Inrichten en testen
 • Stap 3: Installatie van het platform
 • Stap 4: Adoptie & support
 • Stap 1: De vooropname

  Zijn de handtekeningen gezet? Dan komen wij bij de vooropname langs op locatie om (technische) informatie te verzamelen en om een plan te maken voor de implementatie.

 • Stap 2: Inrichten en testen

  Dankzij de vooropname weet iedereen bij ons wat er verwacht wordt. Wij richten de oplossing in, naast jouw huidige omgeving. Op die manier kan er goed getest worden of alles werkt voordat wij live gaan.

 • Stap 3: Installatie van het platform

  Werkt alles naar wens? Dan gaan we installeren en zorgen wij ervoor dat alle huidige data wordt overgezet en dat de nieuwe omgeving werkt.

 • Stap 4: Adoptie & support

  Een nieuwe manier van werken kan dan wel efficiënt zijn, maar het is altijd even wennen. Na de implementatie helpen wij graag met trainingen op locatie, hulp op afstand en support. Wij laten je kennismaken met de nieuwe en eenvoudige manier van (samen)werken. Zo ontdek je direct het gemak van onder andere Microsoft Teams, het voordeel van minder applicaties en kun je na de adoptiesessie direct zonder gedoe aan de slag!

Kies de online werkplek die bij jou past

Wij bieden verschillende soort online werkplekken, van de Modern Workplace tot Azure Virtual Desktop. Ontdek de voordelen per oplossing. Goed om te weten: ook het combineren van de twee oplossingen is mogelijk. Wij denken graag met je mee over welke online werkplek het beste past bij jouw applicatielandschap, gebruikers, wensen en budget.
 • “Wij hebben voor Score Utica gekozen omdat Score Utica ons de kans bood om vooraf te kijken hoe onze collega’s werkten en om vervolgens de Modern Workplace te testen met verschillende collega’s”

  Eveline de Gouw, Indaad
 • “Door afscheid te nemen van de lokale server en over te stappen op de cloudoplossingen van Score Utica ervaren wij: 30% meer gebruikersgemak en werkplezier, 15% verhoging van productiviteit bij medewerkers en bij mijzelf 25% tijdwinst doordat ik zelf niet meer met IT bezig hoef te zijn en brandjes hoef te blussen.”

  Koen Jansen, Jansen Wijhe
 • Score Utica

  “We hebben voor Score Utica gekozen, omdat zij echt goed weten waarmee ze bezig zijn.”

  Joost Vertooren, Merford
 • “Met Score Utica hebben wij nu onze IT-afdeling op afstand, voldoen wij aan de security eisen binnen de verzekeringswereld en als er een vraag is weten wij als team waar wij terecht kunnen.”

  Richard Arnold, Alicia

Waarom de online werkplek van Score Utica?

 • Expertise als Microsoft Solutions Partner

  Als Microsoft Solutions Partner op belangrijke cloud competenties behoren wij tot de top 1% van Microsoft Partners wereldwijd. Wij voldoen aan de strengste normen van Microsoft en staan in directe verbinding om jou hoogwaardig te kunnen ondersteunen.

 • Gratis proefrit (eerst zien, dan geloven)

  Benieuwd hoe de Online Werkplek voor jouw organisatie kan werken? Tijd om het zelf te ervaren. Wij bouwen een testomgeving, afgestemd op jouw behoeften waar je zelf aan de slag kunt voordat je de knoop doorhakt.

 • Focus op Microsoft

  De kans is groot dat je programma’s als Excel, Word en Microsoft Teams nodig hebt en de keuze voor Microsoft al hebt gemaakt. Wie vertrouw je jouw werkomgeving dan toe? Wij werken exclusief samen met Microsoft. Daarom heb je te maken met een expert met een duidelijke focus op Microsoft zodat je optimaal gebruik kunt maken van de veilige en schaalbare mogelijkheden van de Online Werkplek.

 • Weten wat je nodig hebt

  Welke Microsoft 365-licentie heb je nodig? En welke veiligheidsfuncties zijn een must-have zonder dat je te veel betaalt? Wij weten dankzij onze ruime ervaring en partnerships precies wat je nodig hebt en adviseren jou daar graag in.

 • Toonaangevende certificeringen

  Met onze ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 mag je erop vertrouwen dat wij volgens de hoogste standaarden werken als het gaat om data en beveiliging.

Dylan
Kan ik je ergens mee helpen?
Dylan van 't Westeinde IT Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?