De werkplek waar je als scale-up blij van wordt

Als scale-up heb je jouw waarde bewezen, timmer je flink aan de weg en heb je een IT-omgeving nodig die net zo flexibel en schaalbaar is als jouw organisatie. Met onze ervaring bij toonaangevende scale-ups in diverse industrieën durven wij wel te stellen dat wij dé werkplekoplossing bieden waar jij blij van wordt. Benieuwd?

Praat met een expert

 • Bewezen trackrecord

  Dankzij onze brede ervaring in het mkb en met scale-ups weet je dat je bij ons aan het goede adres bent.

 • Sterke partners

  Wij zijn KPN Strategisch Partner en Microsoft Solutions Partner en kiezen daarmee bewust voor sterke partners en hoge kwaliteit.

 • Altijd veilig

  Digitale veiligheid staat binnen al onze oplossingen. op #1.

Onze klanten geven ons een
8,7
Scale-up Alicia Insurance
Richard Arnold CTO bij Alicia Insurance

"Met Score Utica hebben wij nu onze IT-afdeling op afstand, voldoen wij aan de security eisen binnen de verzekeringswereld en als er een vraag is weten wij als team waar wij terecht kunnen."

IT en bereikbaarheid: goed voor elkaar

Als scale-up komt er veel op je af. In een competitieve markt kan het daarom lastig zijn om de volledige bedrijfsvoering 100% goed in te richten op de groei die je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld goed nagedacht over het veilig opslaan en beheren van (klant)data? Of hoe je ervoor kunt zorgen dat nieuwe medewerkers binnen no-time aan de slag kunnen met de juiste applicaties? Maak kennis met de online werkplek voor jouw scale-up!

Microsoft Solutions Partner - Score Utica
KPN Strategisch Partner - Score Utica
Dylan

De online werkplek voor jouw scale-up

De start-ups en scale-ups van Nederland staan bij uitstek voor innovatie en groei. Om aantrekkelijk te blijven voor nieuwe collega’s, om talent te behouden én om continu jouw kostbare data beveiligd te houden tegen cyberdreigingen, is een veilige online werkplek een absolute vereiste. Onze online werkplek op basis van Microsoft is zodanig schaalbaar en flexibel ingericht, dat deze altijd met je meegroeit. Dankzij slimme beheer- en beveiligingsmogelijkheden kun jij je daardoor richten op het succesvol maken en houden van jouw scale-up. 

Naar Modern Workplace

De

Altijd en overal bereikbaar

Als scale-up wil je niet tegengehouden worden door technologie maar er juist door vooruitgaan. Precies daarom kiezen wij voor KPN ÉÉN als totaaloplossing op het gebied van telefonie, connectiviteit en verbindingen. Start een nieuwe collega? Dan is deze binnen no-time klaar om aan te sluiten op jouw bedrijfsnetwerk, met een eigen telefoonnummer en het beste bereik in Nederland. Daarnaast implementeren wij Extra Veilig Internet zodat we duizenden virussen en schadelijke websites blokkeren, nog vóórdat ze op jouw bedrijfsnetwerk kunnen komen. Zo heb je geen zorgen over bereikbaarheid met collega's, klanten en partners!

Naar KPN ÉÉN

 • “Hoewel CTO Richard Arnold tijdens de opstartfase van het bedrijf veel van het beheer zelf deed, zag hij ook de vraag om een goede werkplek toenemen. Vragen over devices, langzame wifi en veiligheid moeten snel worden beantwoord en daar ontstond al snel een uitdaging.”

  Succesverhaal bij scale-up Alicia Insurance