Modern Workplace

Altijd en overal op een veilige, betrouwbare en vooral ook leuke manier (samen)werken met de applicaties die je gewend bent? Maak kennis met de Modern Workplace van Score Utica. Benieuwd naar de verschillen tussen de Traditionele en de Moderne Werkplek? Download de infographic!

Praat met een expert Download gratis infographic

Eén centrale plek

Alle bedrijfsapplicaties, data en documenten op één centrale werkplek

Optimaal beveiligd

Profiteer van de veiligheidsfunctionaliteiten binnen Microsoft 365

Bewijs dat het werkt

Eerst zien dan geloven? Wij leveren in overleg graag een proof-of-concept

Geen omkijken naar onderhoud applicaties

Phasellus dignissim, tellus in pellentesque mollis, mauris orci dignissim nisl.

Techniek waar je blij van wordt

Techniek waar je blij van wordt, dat is ons doel voor jou en jouw collega’s als het gaat om de digitale werkplek. Locatie- en device onafhankelijk werken is voor veel organisaties de afgelopen jaren de standaard geworden. De grootste uitdagingen? Ervoor zorgen dat de techniek daar klaar voor is, dat je de juiste tools hebt om veilig samen te werken en dat iedere gebruiker binnen jouw organisatie écht blij wordt van de werkplek. De Modern Workplace is het antwoord op deze uitdagingen en zorgt bewezen voor meer werkplezier, verhoogde digitale veiligheid en behoud van talent.

Om het verschil tussen een traditionele werkplek en de moderne werkplek duidelijk te maken hebben wij 10 belangrijke factoren met elkaar vergeleken en verwerkt in een infographic. Download deze via onderstaande button.

Download gratis infographic

Wat is de Modern Workplace?

Applicaties die vanuit de webbrowser te benaderen zijn en eenvoudig op- en afgeschaald kunnen worden, vallen in de categorie software-as-a-service (SaaS). Denk hierbij aan Microsoft Word, Excel, PowerPoint of applicaties als Exact en Salesforce. De Modern Workplace verbindt deze applicaties en brengt ze samen op één plek met een overzichtelijk dashboard.

 • IT waar je blij van wordt

  Werkt Microsoft Teams niet binnen de huidige RDS-omgeving of kost de lokale server veel tijd en onderhoud? Wil je daarnaast competitief blijven op de arbeidsmarkt? Dan wordt goede IT steeds meer een vereiste om een prettige werkervaring te bieden. De Modern Workplace stelt jouw organisatie in staat om overal en altijd veilig te werken. Op die manier word je blij van IT, in plaats van dat het voor gedoe zorgt.

 • Microsoft 365 als basis

  Veel bedrijven werken al met de bekende Microsoft-applicaties. De overgang naar de Modern Workplace is daarmee een logische stap. De basis van de Modern Workplace is namelijk de Microsoft 365 Business Premium licentie. Deze licentie vormt de basis voor een oplossing waarin Office 365, Windows 10 en geavanceerde beveiligings- en apparaat beheermogelijkheden zijn geïntegreerd om jouw organisatie te beschermen. Hiermee kan iedereen op een veilige manier werken en samenwerken.

 • Veiligheid voorop

  Digitale veiligheid is met name in het mkb actueler dan ooit. De Modern Workplace is dankzij de grote investeringen van Microsoft voorzien van de laatste updates op het gebied van security. Denk hierbij aan multifactorauthenticatie, Advanced Threat Protection, 24/7 monitoring en continue back-ups.

 • Laten zien dat het werkt

  Wij geloven dat de Modern Workplace dé oplossing is voor jouw organisatie. Om dat kracht bij te zetten bieden wij graag een proof-of-concept aan. In afstemming met jou bepalen wij de behoefte van de organisatie en hoe de ideale Modern Workplace ingericht zou moeten worden. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Dan zorgen wij voor een proof-of-concept zodat je de nieuwe manier van werken zelf kunt ervaren.

In 4 stappen naar een succesvolle implementatie

Een goed begin is in onze ogen meer dan het halve werk. Wij kiezen voor veel aandacht aan het proces voorafgaand aan de daadwerkelijke livegang om verrassingen te voorkomen en om te zorgen voor blije klanten én blije gebruikers. Voor een vliegende start en een vlekkeloze adoptie binnen de organisatie, kiezen wij voor een 4-stappenplan voor de implementatie van de Modern Workplace.

 • Stap 1: De vooropname
 • Stap 2: Inrichten en testen
 • Stap 3: Installatie van het platform
 • Stap 4: Adoptie & support
 • Stap 1: De vooropname

  Zijn de handtekeningen gezet? Dan komen wij bij de vooropname langs op locatie om (technische) informatie te verzamelen en om een plan te maken voor de implementatie.

 • Stap 2: Inrichten en testen

  Dankzij de vooropname weet iedereen bij ons wat er verwacht wordt. Wij richten de oplossing in, naast jouw huidige omgeving. Op die manier kan er goed getest worden of alles werkt voordat wij live gaan.

 • Stap 3: Installatie van het platform

  Werkt alles naar wens? Dan gaan we installeren en zorgen wij ervoor dat alle huidige data wordt overgezet en dat de nieuwe omgeving werkt.

 • Stap 4: Adoptie & support

  Een nieuwe manier van werken kan dan wel efficiënt zijn, maar het is altijd even wennen. Na de implementatie helpen wij graag met trainingen op locatie, hulp op afstand en support. Wij laten je kennismaken met de nieuwe en eenvoudige manier van (samen)werken. Zo ontdek je direct het gemak van onder andere Microsoft Teams, het voordeel van minder applicaties en kun je na de adoptiesessie direct zonder gedoe aan de slag!

 

Waarom de Modern Workplace van Score Utica?

Expertise als Microsoft Gold Partner
Als Microsoft Gold Partner op belangrijke cloud competenties behoren wij tot de top 1% van Microsoft Partners wereldwijd. Wij voldoen aan de strengste normen van Microsoft en staan in directe verbinding om jou hoogwaardig te kunnen ondersteunen

Gratis proefrit (eerst zien, dan geloven)
Benieuwd hoe de Online Werkplek voor jouw organisatie kan werken? Tijd om het zelf te ervaren. Wij bouwen een testomgeving, afgestemd op jouw behoeften waar je zelf in aan de slag kunt voordat je de knoop doorhakt

Focus op Microsoft
De kans is groot dat je programma’s als Excel, Word en Microsoft Teams nodig hebt en de keuze voor Microsoft al hebt gemaakt. Wie vertrouw je jouw werkomgeving dan toe? Wij werken exclusief samen met Microsoft. Daarom heb je te maken met een expert met een duidelijke focus op Microsoft zodat je optimaal gebruik kunt maken van de veilige en schaalbare mogelijkheden van de Online Werkplek.

Weten wat je nodig hebt
Welke Microsoft 365-licentie heb je nodig? En welke veiligheidsfuncties zijn een must-have zonder dat je te veel betaalt? Wij weten dankzij onze ruime ervaring en partnerships precies wat je nodig hebt en adviseren jou daar graag in.

Toonaangevende certificeringen
Met onze ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 mag je erop vertrouwen dat wij volgens de hoogste standaarden werken als het gaat om data en beveiliging.