Connectiviteit & Netwerk

Jouw netwerk is de basis van jouw onderneming. We vragen steeds meer van onze verbindingen, dus een stabiel en veilig netwerk betekent dat je kunt werken zoals jij dat wil. Ontdek hoe wij daarin de totaaloplossing bieden.

Praat met een expert Offerte aanvragen

Altijd in business

Een sterk netwerk met stabiele verbinding zorgt ervoor dat je altijd in business bent.

Basis voor de toekomst

Het Managed Netwerk is de basis voor de toekomst. Nieuwe updates? Jij bent er als eerste bij.

Eén totaalleverancier

Het gemak van een totaalleverancier, wij zorgen voor advies, installatie en support. Zo weet je altijd waar je moet zijn.

Geen omkijken naar onderhoud applicaties

Phasellus dignissim, tellus in pellentesque mollis, mauris orci dignissim nisl.

Netwerk als stabiele basis

Het bedrijfsnetwerk is de motor van elke organisatie. Of het nu gaat om bankzaken die je online afhandelt, klanten die je te woord staat of dat je intern overlegt via Microsoft Teams, alles begint bij een veilig en stabiel netwerk. Daarmee vragen we steeds meer van onze internetverbinding. Waar jij een videovergadering doet, moet jouw collega tegelijkertijd grote bestanden kunnen delen. Snelle WiFi, goede dekking en een veilige digitale omgeving die beschermd is tegen digitale dreigingen zijn daarmee een vereiste. Met onze Managed Netwerk-oplossing zorgen wij voor 24/7 monitoring en beheer van het netwerk waardoor je altijd up-to-date bent.

Managed Netwerk als oplossing

Een niet goed functionerende online werkplek, slechte WiFi-dekking en kwetsbare gastennetwerken zijn symptomen van een netwerk dat toe is aan verbetering. Met het Managed Netwerk van Score Utica zorgen wij voor hardware die veiligheid garandeert en klaar is voor de toekomst en richten wij 24/7 monitoring in. In de praktijk ziet dit er als volgt uit.

 • Hardware & beheer van het netwerk

  Een stabiel netwerk begint bij goede hardware. Of het nu gaat om het aanleggen van de verbinding, de plaatsing van WiFi access points of het installeren van firewalls. Wij hebben de hardware én de kennis in huis om jouw netwerk optimaal in te richten. Dankzij de Managed Netwerk services heb jij hier geen omkijken naar en ben je altijd voorzien van de beste apparatuur.

 • KPN Extra Veilig Internet

  Keer op keer blijkt dat KPN het meest stabiele en veilige internet levert voor het mkb. Om die reden kiezen wij als Strategisch Partner altijd voor de aansluiting op Extra Veilig Internet van KPN. Veel schadelijke online bronnen zijn al bekend en dankzij de activatie van Extra Veilig Internet wordt veel opgevangen voordat het jouw bedrijf kan schaden. 

 • 24/7 monitoring

  Het Managed Netwerk van Score Utica betekent dat je na implementatie kunt rekenen op 24/7 support en kennis van onze experts. Doordat wij jouw netwerk monitoren weten wij vaak al of er een issue ontstaat voordat het impact heeft op jouw bedrijf. Op die manier ben je verzekerd van zowel een netwerk als van een partner die altijd voor je klaarstaat om je te ondersteunen met onze kennis en praktische oplossingen.

 • Digitale veiligheid

  Digitale beveiliging begint ook bij de basis, dus in het bedrijfsnetwerk. Daarvoor treffen wij een aantal essentiële maatregelen: Extra Veilig Internet, hardware en het up-to-date houden van de hardware. Doordat wij monitoren op eventuele storingen of dreigingen kun jij je richten op de 

Score Utica

In 4 stappen naar een succesvolle implementatie

Herken je problemen als te lage bandbreedte, lagere productiviteit door een instabiele verbinding of heb je vragen over de veiligheid van jouw netwerk? Op basis van onze ruime kennis en ervaring hanteren wij 4 stappen die zorgen voor een naadloze implementatie zonder onderbrekingen voor jouw bedrijf.

 • Stap 1: Netwerk Scan op locatie
 • Stap 2: Onze aanbevelingen
 • Stap 3: Overleg over de mogelijkheden
 • Stap 4: Implementatie
 • Stap 1: Netwerk Scan op locatie

  Door middel van een Netwerk Scan op locatie kunnen wij precies vaststellen waar de kwetsbaarheden en verbeterpunten liggen, zowel in de hardware als in de infrastructuur. Een van onze netwerk experts komt op bezoek en weet in 1 uur vast te stellen hoe de netwerkomgeving is ingericht.

 • Stap 2: Onze aanbevelingen

  Na de netwerkscan worden de bevindingen samengevat in een overzichtelijk rapport, met daarbij uiteraard onze aanbevelingen om het netwerk volledig toekomst klaar te maken en veilig in te richten. Dit rapport krijg je volledig vrijblijvend van ons. Geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen die dit jouw bedrijf oplevert? Dan gaan wij door naar stap 3.

 • Stap 3: Overleg over de mogelijkheden

  Op basis van het rapport gaan wij graag in gesprek over de mogelijkheden. Vanwege ons strategisch partnership met KPN kunnen wij je precies informeren over de mogelijkheden van het meest stabiele en betrouwbare netwerk van Nederland. Dankzij onze samenwerking met Fortinet weten wij precies hoe wij het netwerk optimaal kunnen beveiligen.

 • Stap 4: Implementatie

  Kies je voor het Managed Netwerk van Score Utica? Dan zorgen wij voor de volledige implementatie, zonder dat je daar iets van merkt in jouw bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het organiseren van de internetverbinding van KPN, het koppelen van de Fortigate zodat het maximale uit de verbinding wordt gehaald en het plaatsen van WiFi-access points.

Waarom connectiviteit en netwerk van Score Utica?

Expertise en kennis
Als Microsoft Gold Partner en Strategisch Partner van KPN kunnen wij jou met onze expertise en kennis ondersteunen bij elk vraagstuk

Kwaliteit
Wij kiezen altijd voor kwaliteit en maken duidelijke keuzes: Extra Veilig Internet van KPN en Fortinet als partner voor de firewall zodat wij 24/7 monitoring en stabiliteit kunnen garanderen

Alles bij één partij
Wij weten precies hoe jouw internetverbinding werkt, welke bandbreedte nodig is, welke devices eraan gekoppeld zijn en hoe het netwerk ingericht moet zijn, inclusief beveiliging voor optimale gebruikerservaring

Altijd online
Is er onverhoopt iets aan de hand met de internetverbinding door bijvoorbeeld werkzaamheden op het bedrijventerrein? Dankzij 4G en 5G back-up ben je altijd online