Connectiviteit

Altijd en overal bereikbaar voor klanten, collega's & leveranciers.

Praat met een expert Offerte aanvragen

Eén aanspreekpunt

Bij Score Utica klop je aan met al je ICT-vragen.

Altijd onderhouden

Geen zorgen over continu beheer en onderhoud.

24 / 7 monitoring

Non-stop bewaking voor jouw netwerk.

Geen omkijken naar onderhoud applicaties

Phasellus dignissim, tellus in pellentesque mollis, mauris orci dignissim nisl.

Stabiel en veilig

Jaarlijks verdubbelt het dataverbruik in Nederland. We hebben minder vaak een vaste werkplek en werken vaker buiten kantoor. Wil je bijblijven als organisatie, dan moet je hierop inspelen en ervoor zorgen dat jouw verbinding altijd en overal optimaal is. Dat kan met de netwerkoplossing van Score Utica. Wij zorgen dat je optimaal bereikbaar bent. Dat uit zich in grotere klanttevredenheid, een verbetering van de bedrijfsprocessen en een eenvoudigere samenwerking.

 • Wat is connectiviteit?

  Een veilige en stabiele internetverbinding is essentieelHoe zorg je voor een goed functionerend netwerk on premise of in de cloud? Hoe voorkom je storingen of een inbraak in jouw netwerk? Dat is een kwestie van vooruitdenken. Dat zijn we bij Score Utica gewend. Wij houden trends en ontwikkelingen in de gaten en monitoren en beheren 24/7 jouw routers, switches, firewalls en servers. Daardoor is de bandbreedte altijd toereikend en de uptime maximaal. 

 • Een stabiele internetverbinding

  Steeds meer apparaten werken via een internetverbinding. Denk aan je telefoon, horloge, tablet, laptop en printer. Die digitale basis moet dus goed zijn. Afhankelijk van jouw wensen en eisen kijken we wat het beste voor jou werkt: een 4G(+)xDSL of glasvezel internetverbinding. We kiezen altijd voor de kwalitatief meest hoogwaardige verbinding – en dus voor het betrouwbare netwerk van KPN.

  Met de juiste bandbreedte kijken we samen wat nodig voor de maximale uptime en gebruikerservaring voor jouw bedrijfsnetwerkWe leveren, implementeren en beheren alle benodigde WiFi points, routers, switches en firewalls.

 • Betrouwbaar én bereikbaar

  Met connectiviteitsoplossing van Score Utica ben je zeker van een kwalitatief en stabiel netwerk. Het is snel, veilig en betrouwbaar. Wij bewaken continu het (draadloos) netwerk en signaleren daardoor ultrasnel eventuele problemen. Je hebt dus geen omkijken meer naar je netwerk en blijft altijd bereikbaar voor iedereen.