Microsoft 365

De productiviteitscloud Microsoft 365 staat aan de basis van jouw online werkplek. Applicaties als Microsoft Teams, Word, Excel en OneDrive geven je de tools om altijd en overal te werken. Wij gaan een stapje verder door jou te helpen alles uit de licentie te halen en door te zorgen voor optimale beveiliging. Zo ben je niet alleen productiever, maar ook beter beveiligd dan ooit.

Praat met een expert Stel een vraag

De beste apps voor e-mail, communicatie en samenwerking

Altijd en overal up-to-date en met de nieuwste Microsoft-toepassingen

De hoogste veiligheid, betere productiviteit en meer efficiency

Geen omkijken naar onderhoud applicaties

Phasellus dignissim, tellus in pellentesque mollis, mauris orci dignissim nisl.

De beste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Een video call vanuit de trein, werken vanuit huis of in dezelfde documenten samenwerken op kantoor. Met de Microsoft 365 licenties kies je voor wendbaarheid en gemak. Hoewel de basis eenvoudig is, zien wij in de praktijk dat veel mogelijkheden binnen de licenties niet optimaal worden benut. Denk aan het kiezen van de licentie die het beste bij je past, het inrichten van de vele veiligheidsmogelijkheden en het instellen en beheren van de licenties. Op die manier ga je voor de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit en profiteer je van de kennis van een top 1% Microsoft Gold Partner.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 geeft je toegang tot productiviteitsapps in de cloud, zoals Word, Excel, PowerPoint en Microsoft Teams. Daarnaast profiteer je van ruime cloudopslag, kun je real-time samenwerken en ben je altijd up-to-date met de nieuwste versies van de applicaties die je elke dag gebruikt. Met de talloze ontwikkelingen binnen de licenties krijg je elke dag meer waar voor je geld, maar kan het ook lastig zijn om de juiste licentie te kiezen voor jouw organisatie. Daarnaast is het belangrijk om de uitgebreide mogelijkheden van de licentie volledig te benutten. Daar helpen wij je graag bij!

 • De juiste licentie kiezen

  Ben je met jouw organisatie klaar voor de stap naar de Microsoft cloud? Wij kijken graag met je mee om de juiste licentie te kiezen. In de praktijk zien wij bijna altijd dat de Microsoft 365 Business Premium licentie de ideale balans is tussen de maandelijkse investering die je doet en wat het je oplevert. Waarom? Je krijgt toegang tot alle essentiële applicaties, met als belangrijkste voordeel dat je ook voorzien bent van de beveiligingsmogelijkheden die je vandaag de dag hard nodig hebt.  

 • Veiligheid & beheer

  De actualiteit laat meer dan ooit zien dat het beveiligen van (klant)data een uitdaging is. Door te kiezen voor de juiste licentie weet je dat het met de techniek in ieder geval goed zit. Juist daarom kies je voor Microsoft 365 Business Premium omdat je tegen een aantrekkelijk tarief bijvoorbeeld beveiligingsmogelijkheden die je voorheen alleen bij grote enterprises zag. Een voorbeeld daarvan is dat je bij Microsoft 365 Business Premium toegang krijgt tot Microsoft Defender for Business.

Veilig en betrouwbare support

Met Microsoft 365 via Score Utica geniet je van de beste en veiligste apps én Nederlandstalige support. Heb jij een dringende IT-vraag? Of loopt een van je medewerkers ergens tegenaan? Geen zorgen: onze cloud engineers helpen je een goede oplossing vinden.

 • Nederlands beheer en support

  Samen kijken we welke applicaties voor jouw organisatie het beste zijn en hoe we een optimale gebruikerservaring kunnen garanderen. Wij zorgen dat Microsoft 365 altijd beschikbaar is met een uptime van 99,9%.

 • Keurig in de cloud

  Microsoft 365 voldoet aan de hoogste veiligheids- en privacy-eisen. Je kunt veilig inloggen via een gebruiksvriendelijk beheerportaal. Daarachter worden jouw bedrijfsgegevens veilig bewaard in ISO-gecertificeerde datacenters.  

Veelgestelde vragen over Microsoft 365

 • Wat is Microsoft 365?

  Microsoft 365 is een online werkplek; een bundel van programma’s met opslag in de cloud. Je krijgt online altijd en overal toegang tot al jouw documenten en programma’s. En dat is erg handig voor bijvoorbeeld een accountmanager die een offerte wil inzien bij een klant. Zo heb je jouw documenten altijd bij de hand – thuis, op het werk of zelfs in het buitenland.

 • Hoe werkt Microsoft 365?

  Score Utica biedt drie soorten Microsoft 365 pakketten: Microsoft 365 Business Standaard, Microsoft 365-apps voor ondernemingen en Office 365 E3. Bij Microsoft 365 Business Standaard krijg je het hele Office-pakket via de web-app, bij Microsoft 365-apps voor ondernemingen kun je de Office-programma’s downloaden en installeren op vijf apparaten. Iedere gebruiker krijgt één account. Om toegang te krijgen tot het portaal moet je via portal.office.com met jouw eigen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Office 365 E3 bevat alle functies van Microsoft 365 Business Standaard en Microsoft 365-apps voor ondernemingen. Office 365 E3 licentie heeft zeer geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

 • Wat krijg je met Microsoft 365?

  Je kunt altijd en overal werken in de vertrouwde, beveiligde en up-to-date Office-programma’s Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Microsoft 365 ligt vooral bij het beheer en de flexibiliteit: je kunt bijvoorbeeld zelf makkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen. Je betaalt daarbij elke maand alleen voor het aantal gebruikers. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus.