IT security & Compliancy

Digitale veiligheid moet ervoor zorgen dat je zorgeloos kunt werken en ondernemen. Daarom zijn al onze telecom en IT-oplossingen veilig en compliant. Ontdek hoe wij jou, samen met onze strategische partners, veiliger laten werken waardoor je beschermd bent tegen nieuwe digitale bedreigingen.

Praat met een expert In 10 stappen naar digitale veiligheid

  • Veiligheid is de norm

    Geen zorgen over (gevoelige) data of digitale aanvallen omdat veiligheid het vertrekpunt is binnen al onze oplossingen.

  • Expert als partner

    Zet onze kennis en die van onze strategische partners in voor jouw vraagstukken en uitdagingen.

  • Human firewall

    Wij zorgen ervoor dat iedere collega binnen jouw organisatie het belang van veiligheid kent.

Onze klanten geven ons een
8,7
Digitale veiligheid - Score Utica
Richard Arnold, CTO Alicia Insurance

Met Score Utica hebben wij nu onze IT-afdeling op afstand en voldoen wij aan de security eisen binnen de verzekeringswereld.

Verantwoordelijkheid nemen

Wat is het effect voor jouw organisatie als (gevoelige) klant- en medewerkersdata op straat komt te liggen? Digitale veiligheid is geen overbodige luxe meer, maar zoals de actualiteit regelmatig laat zien: een vereiste. De kans is groot dat je vroeg of laat in aanraking komt met veiligheidsrisico’s, met alle gevolgen van dien. Je moet daarom als organisatie verantwoordelijkheid nemen tegenover klanten en medewerkers en zorgen dat je IT security op orde is. Hoe zorg je ervoor dat je zo veilig mogelijk werkt, zonder dat dit ten koste gaat van productiviteit en werkplezier?

In 10 stappen naar digitale veiligheid Cybersecurity Checklist downloaden

De

Hoe zorgen wij voor jouw IT security & Compliancy?

IT security & Compliancy is de norm in alles wat wij doen. Samen met onze partners, Microsoft en KPN, kijken wij continu naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van digitale veiligheid. Wanneer aanvullende diensten nodig zijn of wanneer er nieuwe bedreigingen ontstaan, dan kun je erop vertrouwen dat wij voor je klaar staan voor een snelle implementatie en de expertise om je te ondersteunen.

Praat met een expert

Yvonne

Veilige verbindingen, netwerk en IT

IT security begint bij een veilige internetverbinding. Daarom kiezen wij voor Extra Veilig Internet van KPN ÉÉN. Door middel van webfiltering wordt een groot deel van bekende dreigingen al vroegtijdig afgevangen voordat dit het bedrijfsnetwerk binnenkomt. Aan die internetverbinding koppelen wij een FortiGate router en activeren wij de firewall voor extra beveiliging en 24/7 monitoring. De volgende stap in IT security is de werkwijze, want hoe ga je bijvoorbeeld om met een gestolen laptop waar gevoelige data op staat? En hoe bepaal je wie toegang heeft tot welke applicaties, bestanden en documenten? Dankzij de inzet van slimme tools bepalen wij samen met jou heel nauwkeurig wie waar toegang toe krijgt en monitoren wij onder andere op gedrag. Wordt er bijvoorbeeld op jouw account ingelogd vanaf de andere kant van de wereld? Dan ontvang je hierover een melding omdat dit kan betekenen dat er meer aan de hand is.

Overal

Human firewall

De techniek kan volledig goed zijn ingericht, uiteindelijk is de menselijke factor het belangrijkst en het meest kwetsbare deel van security. Eén verkeerd mailtje of link openen kan al vergaande gevolgen hebben. Draagvlak voor security toepassingen is daarmee essentieel. Wij zorgen voor bewustwording en focus binnen jouw organisatie om ook de zogenaamde ‘human firewall’ naar een hoger niveau te krijgen. Op die manier is security geen belemmering, maar een werkwijze waar iedereen zich in kan vinden. Als strategisch partner van Microsoft en KPN weten wij precies wat jouw organisatie nodig heeft en om de volgende stap in digitale veiligheid te kunnen maken. Ook op het gebied van tools, licenties en nieuwe security functionaliteit.

Volledig compliant

Of het nu gaat om Advanced Threat Protection om jouw netwerk goed in te richten, Microsoft Defender for Endpoint om te zorgen dat alle apparaten die zakelijk gebruikt worden beschermd zijn of het installeren van de Fortinet FortiGate die jouw netwerk nodig heeft, onze oplossingen dragen bij aan de compliancy van jouw organisatie. IT security is geen opzichzelfstaande dienst, maar het vertrekpunt en de standaard in alle diensten die wij leveren. Daarbij is digitale veiligheid het grootste voordeel en compliancy het gevolg.

In 10 stappen naar digitale veiligheid