De werkplek waar de zakelijke markt blij van wordt

De zakelijke markt krijgt de nodige uitdagingen voor de kiezen. Van werknemerstekorten tot meegaan met nieuwe manieren van werken. Jouw IT-omgeving moet daarom flexibel en schaalbaar zijn, zonder in te leveren op kwaliteit en verbinding. Wij hebben onze strepen verdiend binnen het volledige mkb met één duidelijke missie: zorgen voor de werkplek waar jij blij van wordt. Benieuwd?

Praat met een expert

 • Bewezen trackrecord

  Dankzij onze brede ervaring in het mkb weet je dat je bij ons aan het goede adres bent voor de absolute expert.

 • Sterke partners

  Wij zijn KPN Strategisch Partner en Microsoft Solutions Partner en kiezen daarmee bewust voor sterke partners en hoge kwaliteit.

 • Altijd veilig

  Digitale veiligheid staat binnen al onze oplossingen. op #1.

Onze klanten geven ons een
8,7
Label A - connectiviteit en netwerk-1
Jeffrey Bouva Label A

"Wij waren op zoek naar een lokale partij die beter werkte voor ons. Wij hebben voor Score Utica gekozen omdat zij, vergeleken met andere bedrijven, alles leveren: hardware, installatie en service."

IT en bereikbaarheid: cruciaal voor jouw bedrijf

Of je nu consultancy doet, in de logistiek werkt of brood bakt, je krijgt overal te maken met IT en bereikbaarheid. Met klanten, maar ook met collega’s en leveranciers. Werkt de digitale werkplek of jouw telecomoplossing een dag niet mee? Dan heeft dat enorme gevolgen voor jouw bedrijfsvoering. En wat te denken van de toenemende digitale dreiging? Kortom: het is zaak om de werkplek zo in te richten dat je overal en altijd, veilig kunt werken. Tijd om kennis te maken met onze one-stop-shop oplossing dus! 

 

Microsoft Solutions Partner - Score Utica
KPN Strategisch Partner - Score Utica
Yvonne

De online werkplek voor de zakelijke markt

De zakelijke markt in Nederland staat bol van innovatie en vakmanschap. Om aantrekkelijk te blijven voor nieuwe collega's, talent vast te houden en je waardevolle data te beschermen tegen cyberdreigingen, is een online werkplek essentieel. Onze online werkplek, op basis van Microsoft-technologie, is zo schaalbaar en flexibel dat het veilig met je bedrijf meegroeit. Met geavanceerde beheer- en beveiligingsfuncties kun je je concentreren op wat echt telt: je bedrijf succesvol maken en houden.

Naar Modern Workplace

Label

Altijd en overal bereikbaar

Als ondernemer in het mkb wil je dat technologie je helpt vooruit te gaan, niet dat het je tegenhoudt. Daarom hebben we gekozen voor KPN ÉÉN als onze alles-in-één oplossing voor telefonie, connectiviteit en verbindingen. Wanneer er een nieuwe collega start, zorgen we ervoor dat deze razendsnel deel uitmaakt van jouw bedrijfsnetwerk. Met een eigen telefoonnummer en het beste bereik in Nederland kan je nieuwe teamlid meteen efficiënt aan de slag. Daarnaast blokkeren we met Extra Veilig Internet duizenden virussen en schadelijke websites voordat ze een bedreiging kunnen vormen voor jouw netwerk. Hierdoor kun je zonder zorgen communiceren met collega's, klanten en zakenpartners, wetende dat jouw bedrijfsgegevens beschermd zijn.

 

Naar KPN ÉÉN

 • “Als ik de samenwerking in drie voordelen mag omschrijven, is het: direct contact met de techneut, marktkennis en gedrevenheid.”

  Jeffrey Bouva, Label A
 • “Voor de overstap had ik een kostenbesparing berekend van ongeveer 60%. Onder aan de streep blijkt dit zelfs 62% te zijn.”

  Job van Dalen, Stichting Rosengaerde
 • “Door afscheid te nemen van de lokale server en over te stappen op de cloudoplossingen van Score Utica ervaren wij: 30% meer gebruikersgemak en werkplezier, 15% verhoging van productiviteit bij medewerkers en bij mijzelf 25% tijdwinst doordat ik zelf niet meer met IT bezig hoef te zijn en brandjes hoef te blussen.”

  Koen Jansen, Jansen Wijhe