Monitoring van de Modern Workplace

Je IT-omgeving en werkplek beveiligen tegen hackers is een absolute vereiste. Maar hoe zorg je vervolgens voor inzicht in de continue beveiliging? Wij hebben hiervoor monitoring ingericht. Middels systeem monitoring zijn wij altijd op de hoogte van de beveiligingsstatus van jouw IT-omgeving. 

Naar Modern Workplace Contact opnemen

Waarom is werkplek monitoring belangrijk? 

Na het veilig opzetten en inrichten van de online werkplek is het zaak om continu inzicht te hebben in de cyber security. Zijn er dreigingen? Zijn er zwakke plekken binnen de IT-omgeving? Worden updates te lang uitgesteld of zijn er verdachte activiteiten op het netwerk? Het toenemende aantal cyber security-aanvallen, gecombineerd met de groei van jouw onderneming, maakt dat dit geen klus is die je nog handmatig uit kunt voeren. Om deze reden is goede monitoring essentieel. 

monitoring

Hoe zorgen wij voor inzicht dankzij monitoring?

Monitoring staat nooit stil en is 24 uur per dag, 7 dagen per week actief. Dit zorgt voor continu inzicht, wat belangrijk is aangezien je niet weet wanneer risico’s kunnen ontstaan. Monitoring is onderdeel van het werkplekbeheer

Één beheerportaal voor monitoring

De basis voor werkplek monitoring gebeurt vanuit Microsoft 365 Lighthouse. Dit is het beheerportaal vanuit waar wij voor al onze klanten de apparaten, gegevens en gebruikers op schaal kunnen beveiligen, monitoren en beheren. Zijn er zaken die opvallen tijdens de werkplek analyse? Dan biedt Microsoft 365 Lighthouse daarin altijd inzicht, inclusief de benodigde acties. De beveiligingsconfiguraties worden samen met jou ingesteld, zodat je precies weet wat er precies gemonitord wordt.

Dylan
Kan ik je ergens mee helpen?
Dylan van 't Westeinde IT Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?