KPN ÉÉN Glasvezel Internet

Internet is de basis van elke onderneming. Met KPN ÉÉN Glasvezel Internet kies je voor supersnel internet, een toekomstbestendige verbinding en stabiliteit. De absolute vereisten voor wat je vandaag de dag nodig hebt om optimaal en snel te kunnen werken in de cloud. 

Praat met een expert

 • Supersnel internet

  Up- en downloaden tot 1 Gb/s waardoor je zorgeloos kunt internetten.

 • 24/7 ondersteuning

  Wij staan met gecertificeerd personeel 24/7 voor je klaar.

 • Altijd in business

  Dankzij Extra Veilig Internet van 4G back-up ben je altijd online.

Onze klanten geven ons een
8,7
ISA Pharmaceuticals - Azure Virtual Desktop
Willem-Jan Krebber ISA Pharmaceuticals

Voordat wij gingen verhuizen was alles al geïnstalleerd en getest en dat was erg prettig!

Waarom KPN ÉÉN Glasvezel Internet van Score Utica?

Steeds meer bedrijven kunnen gebruikmaken van glasvezel. KPN is de enige provider die 100% glasvezel biedt. Samen met KPN zetten wij ons als Strategisch Partner in om heel ondernemend Nederland aan te sluiten op glasvezel. Waarom? Omdat je met KPN ÉÉN Glasvezel Internet weet dat je de hoogste snelheden haalt, veilig kunt internetten en kiest voor de hoogste kwaliteit. Oftewel, precies dat wat je nodig hebt om met jouw bedrijf altijd in business te zijn!

kpn

De levensader van jouw bedrijf

Internet is de levensader van jouw bedrijf. Is daar iets mee aan de hand? Dan heeft dat direct impact. Uit onderzoek blijkt dat connectiviteitsproblemen bij 47 procent van alle bedrijven in hogere operationele kosten resulteerden. Precies daarom kiezen wij voor de samenwerking met KPN. Met glasvezel behaal je up- én downloadsnelheden tot 1 Gb/s. Hierdoor kun je zorgeloos internetten, videobellen, streamen, uploaden en samenwerken. Precies wat je nodig hebt! 

kpn

Extra Veilig Internet en 4G back-up

Altijd in business zijn betekent dat je beschermd moet zijn tegen cyberaanvallen én dat je voorbereid bent op onverwachte omstandigheden. Precies voor die twee zaken bieden wij de oplossing. Met de add-on Extra Veilig Internet houdt KPN dagelijks duizenden virussen en schadelijke websites tegen, nog voordat ze op jouw bedrijfsnetwerk komen. Je merkt daar niks van en je kunt ongestoord veilig werken. Daarnaast bieden wij 4G back-up. Mocht een zware storm tóch zorgen voor uitval, dan ben je met 4G back-up altijd online.

In 4 stappen naar supersnel internet

Overtuigd van alle voordelen van KPN ÉÉN Glasvezel Internet van Score Utica? Dankzij onze werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. De 4 stappen voor implementatie zien er als volgt uit.

 • Stap 1: De vooropname
 • Stap 2: Inrichten en testen
 • Stap 3: Installatie van het platform
 • Stap 4: Adoptie & support
 • Stap 1: De vooropname

  Zijn de handtekeningen gezet? Dan komen wij bij de vooropname langs op locatie om (technische) informatie te verzamelen en om een plan te maken voor de implementatie.

 • Stap 2: Inrichten en testen

  Dankzij de vooropname weet iedereen bij ons wat er verwacht wordt. Wij richten de oplossing in, naast jouw huidige omgeving. Op die manier kan er goed getest worden of alles werkt voordat wij live gaan.

 • Stap 3: Installatie van het platform

  Werkt alles naar wens? Dan gaan we installeren en zorgen wij ervoor dat alle huidige data wordt overgezet en dat de nieuwe omgeving werkt.

 • Stap 4: Adoptie & support

  Een nieuwe manier van werken kan dan wel efficiënt zijn, maar het is altijd even wennen. Na de implementatie helpen wij graag met trainingen op locatie, hulp op afstand en support.

Youri
Kan ik je ergens mee helpen?
Youri Wiggers KPN ÉÉN Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?