De werkplek waar de zorg blij van wordt

Verantwoordelijk voor IT in de zorg? Jouw rol is cruciaal. IT moet steeds meer faciliteren, automatiseren en kosten besparen en tegelijkertijd de zorgkwaliteit naar een hoger niveau tillen. De online werkplek van Score Utica betekent dat alle benodigde applicaties ondergebracht worden in één veilige omgeving. Zo werken jij en jouw collega's snel en plezierig samen aan een nog betere zorgverlening. 

 • Bewezen trackrecord

  Dankzij onze ervaring in de zorgsector weet je dat je met een absolute expert samenwerkt.

 • Sterke partners

  Wij zijn KPN Strategisch Partner, KPN Health Certified Partner en Microsoft Solutions Partner.

 • Altijd veilig

  Digitale veiligheid staat binnen al onze oplossingen. op #1

Onze klanten geven ons een
8,7
Indaad modern workplace score utica
Eveline de Gouw Team Coördinator bij Indaad

“Om de beste zorg te kunnen verlenen is het noodzaak om collega’s te voorzien van een werkplek die duidelijkheid geeft.”

Jouw uitdaging, onze zorg

Vergrijzing, personeelstekort en verouderde IT. De zorgsector staat voor grote uitdagingen. Onze IT-, telecom- en connectiviteitsoplossingen zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s snel kunnen werken met de applicaties die je elke dag nodig hebt. Lange laadtijden, onveilige werkwijzen en onhandig samenwerken zijn daarmee verleden tijd. Zo kun jij doen waar jij goed in bent. En de werkplek waar je blij van wordt? Dat is, met ons bewezen trackrecord binnen ‘care’, onze zorg. 

Benieuwd naar de verschillen tussen de traditionele en moderne werkplek in de zorg?

Infographic openen

Microsoft Solutions Partner - Score Utica
KPN Health Certified Partner - Score Utica
KPN Strategisch Partner - Score Utica
Applicaties

Online werkplek voor de zorg

De Online Werkplek van Score Utica zorgt ervoor dat je binnen de zorg snel, veilig en zonder frustratie gebruik kunt maken van alle applicaties die je nodig hebt vanuit één centrale plek. Denk aan (functie gebonden) applicaties zoals ONS, Microsoft Teams en de vertrouwde Microsoft 365-applicaties. Nieuwe collega’s kunnen snel starten en alle medewerkers kunnen snel inloggen en (samen)werken met actuele (patiënten)data. Jij kunt je richten op innoveren, automatiseren en het echt verbeteren van de IT-omgeving en daarmee ook de zorg. Bekijk hoe Stichting Rosengaerde 62% kostenbesparing realiseerde en de onderlinge samenwerking aanzienlijk verbeterde! 

Praat met een zorg-expert

Eindgebruiker

Connectiviteit in de zorg

Hoe zorg je ervoor dat je veilig omgaat met data en tegelijkertijd met elkaar en met de hulpbehoevende verbonden bent? Als KPN Health Certified-partner bieden wij een aantal specifieke expertises zoals E-Zorg en Zorgvrij communiceren. Met E-Zorg werk je veilig in een besloten (zorg)netwerk. Op die manier zorg je ervoor dat data niet in verkeerde handen terechtkomt. Zorgvrij communiceren is de totaaloplossing om locatieonafhankelijk veilig te kunnen mailen, bellen en chatten. Kortom, dankzij deze slimme oplossingen wordt (samen)werken in de zorg niet alleen veel veiliger en efficiënter, maar ook nog eens een stuk leuker. Het resultaat: meer tijd voor de mens en een hogere betrokkenheid bij de organisatie.

Praat met een zorg-expert

De juiste partner voor de toekomst

De zorgsector kent de komende jaren steeds meer uitdagingen. Daar bovenop is privacy en digitale veiligheid ook nog eens cruciaal. Hoe zorg je ervoor dat je veilig werkt, voorbereid bent op de toekomst én iedereen in de organisatie meekrijgt? Door de juiste partner te kiezen!

 • Onze certificeringen

  Denk je aan veiligheid, dan denk je misschien aan beperkingen. Dat is gelukkig verleden tijd. Door slim om te gaan met accounts, wachtwoorden en inlogmogelijkheden vormt beveiliging geen beperking maar een goede en essentiële toevoeging. Wij zijn verder in het bezit van IS 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type I & II. 

 • Sterke partnerships

  Wij kiezen er bewust voor om strategisch samen te werken met Microsoft en KPN. Dankzij de gecombineerde ervaring binnen de zorg, stelt dit ons in staat om de absolute expert te zijn in datgene wat wij doen. Wij zijn Strategisch Partner van KPN en KPN Health Certified. Met Microsoft werken wij samen als Microsoft Solutions Partner for Modern Work.

 • Klaar voor de toekomst

  Onze oplossingen worden continu voorzien van updates die je veiliger en sneller laten werken. Dit zorgt ervoor dat je op het gebied van werken & veilige IT een zorg minder hebt en het makkelijk maakt voor jouw collega’s om zorg te kunnen verlenen. Zo ben je wendbaar en klaar voor de toekomst! 

 • “Om de beste zorg te kunnen verlenen is het noodzaak om collega’s te voorzien van een werkplek die duidelijkheid geeft. Met de Modern Workplace van Score Utica werkt iedereen altijd up-to-date en hoef je niet te zoeken naar de juiste programma’s, websites en documenten.”

  Eveline de Gouw, Indaad
 • “Voor de overstap had ik een kostenbesparing berekend van ongeveer 60%. Onder aan de streep blijkt dit zelfs 62% te zijn.”

  Job van Dalen, Stichting Rosengaerde