Is jouw bedrijfsnetwerk stabiel en veilig? Doe de gratis Quick Scan!

Auteur: Score Utica

Werkt iedereen binnen jouw organisatie snel en prettig samen, is het wifi-bereik overal op kantoor even sterk en is het netwerk goed beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf? Het netwerk optimaal inrichten zorgt voor hogere productiviteit en medewerkerstevredenheid. Om je op weg te helpen ontwikkelden wij een gratis Quick Scan die je direct inzicht geeft in de status van jouw bedrijfsnetwerk. Benieuwd?

De motor van jouw organisatie

Elke organisatie maakt gebruik van een bedrijfsnetwerk. Het bedrijfsnetwerk is de basis van elk bedrijf waardoor je kunt samenwerken, waardoor gasten gebruik kunnen maken van internet op locatie en waarmee data toegankelijk is, maar ook veilig wordt opgeslagen. Kortom: het bedrijfsnetwerk is de motor van elke organisatie. In de praktijk zien wij dat veel organisaties tegen uitdagingen aanlopen of niet volledig inzicht hebben in wie welke verantwoordelijkheid heeft om uitdagingen op het netwerk op te lossen. Precies om die reden ontwikkelden wij de Netwerk Quick Scan.

Herken je dit?

Een bedrijfsnetwerk inrichten met de beste firewall, het plaatsen van access points en het bijhouden en updaten van hardware kan een uitdaging zijn. Herken je dit?

  • De wifi-dekking op kantoor is niet optimaal
  • De internetsnelheid waarvoor wordt betaald wordt niet altijd behaald
  • Medewerkers/collega's klagen regelmatig over de stabiliteit van het netwerk
  • Je weet dat veiligheid belangrijk is, maar je weet op dit moment niet hoe dat zit bij het netwerk

Benieuwd wat jouw quick wins zijn?

Als je een of meerdere van de bovenstaande zaken herkent, is het tijd om het netwerk te optimaliseren. Onze gratis Netwerk Quick Scan geeft je in enkele korte vragen een eerste indruk. Na het invullen ontvang je direct de score en geven wij je vrijblijvend een aantal handvatten om zelf aan de slag te gaan. Benieuwd?

Naar Netwerk Quick Scan