Combo Design werkt beter en veiliger samen dankzij combinatie Modern Workplace en KPN ÉÉN

Combo Design bevond zich in een uitdagende situatie waarin interne samenwerking werd belemmerd door een gefragmenteerde IT-omgeving. Het gebruik van zowel Windows- als Apple-producten zorgde voor compatibiliteitsproblemen, waardoor het delen van documenten via online schijven een frustrerende ervaring was. Bovendien stelden de strengere eisen voor cybersecurity Combo Design voor een extra uitdaging. Score Utica verzorgde de overgang naar de Modern Workplace en de vernieuwde telecom-omgeving. Ontdek hieronder hoe de overgang verliep en welke voordelen dit opleverde!

Praat met een expert

De vraag naar de perfecte werkplek

De kleurrijkste designwinkel met twee locaties in Utrecht, dat is het herkenbare Combo Design. Combo Design staat bekend om hun interieuradviseurs. Zij inspireren dagelijks klanten met de hun designmeubelen en woonaccessoires. De dagelijkse missie? Klanten het beste designadvies geven! Dit betekent dat je niet bezig bent met randzaken. Toch liepen ze tegen dit probleem aan. Vanwege het werken met Windows- en Apple-producten was de interne samenwerking niet soepel en was iedereen te lang bezig met de juiste documenten zoeken.

 

Wil jij ook dat IT en telecom voor jouw werken?

Bekijk dan onze KPN ÉÉN of Modern Workplace pagina's

Naar Modern Workplace Praat met een expert

De voordelen van de overstap naar Windows 11

Combo Design maakte de verstandige keuze om volledig over te stappen naar Windows 11. Deze overgang bracht tal van voordelen met zich mee. Dankzij Windows 11 kunnen alle medewerkers nu moeiteloos en efficiënt gebruikmaken van SharePoint. Dit heeft de samenwerking tussen collega's aanzienlijk verbeterd, aangezien bestanden gemakkelijk gedeeld kunnen worden. Bovendien heeft onze Modern Workplace ervoor gezorgd dat Combo Design veilig online samen kan werken, zonder zich zorgen te hoeven maken over cyber security dreigingen.

Telecom, van struikelblok naar kracht

De problemen waren niet beperkt tot de IT-omgeving. In de telecomsector worstelde Combo Design met het efficiënt instellen van menu's en het integreren van AFAS met hun klanten die belden, wat de communicatie en dienstverlening aan klanten bemoeilijkte. Wat betreft telefonie is Combo Design nu naadloos geïntegreerd met Webex en Bubble. Hierdoor kunnen medewerkers eenvoudig zien wie er belt via hun computers. Deze functie wordt versterkt door de koppeling tussen AFAS en de telefooncentrale, waardoor medewerkers direct toegang hebben tot klantinformatie en klanten sneller en beter kunnen worden geholpen.

Tijdswinst en verhoogde productiviteit

De succesvolle implementatie van de nieuwe IT- en telefonieoplossingen heeft geleid tot aanzienlijke tijdswinst en verbeterde productiviteit binnen Combo Design. Het eindeloos zoeken naar informatie behoort tot het verleden en de communicatie verloopt vlekkeloos, wat resulteert in efficiëntere projectafhandelingen. Dit vertaalt zich rechtstreeks naar kostenbesparingen, aangezien projecten nu sneller worden afgerond en de productiviteit toeneemt. 

De samenwerking tussen Combo Design en Score Utica

“Wat wij fijn vinden aan Score Utica is dat het support-team altijd goed bereikbaar is in geval van nood,” zegt Marie-Louisa van Combo Design. “Score Utica werkt met korte lijntjes en ze denken altijd mee aan oplossingen.” Wij vinden vanuit Score Utica persoonlijk contact altijd heel belangrijk, daarom kiezen wij altijd voor één duidelijk aanspreekpunt voor onze klanten. Dit zorgt ervoor dat wij in kaart hebben wat jij nodigt hebt!

Dat wordt gevierd met champagne en… worstenbroodjes!

De succesvolle implementatie van Windows 11, de Modern Workplace en de telefonie-oplossingen heeft Combo Design geholpen bij het stroomlijnen van hun activiteiten, het verbeteren van de samenwerking en het waarborgen van de online veiligheid. Dit heeft geleid tot aanzienlijke voordelen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparingen en klantenservice, waardoor Combo Design zich nu kan focussen op wat voor hen belangrijk is. En als kers op de taart, werd de oplevering gevierd met champagne en worstenbroodjes!

Wil jij ook een succesverhaal? Contact opnemen