KPN ÉÉN MKB TV

Klanten en medewerkers informeren en vermaken? Ontdek de totaalbeleving van KPN ÉÉN MKB TV nu de eerste 12 maanden voor maar €11,50 per maand!

Ik wil meer weten Direct aanvragen

 • Vermaak met 50+ HD tv-zenders

  Kijk terug en pauzeer wanneer jij wil met interactieve tv.

 • Informeren met narrowcasting

  Kies zelf wat je laat zien - de nieuwste bedrijfsvideo of aangepaste openingstijden.

 • De eerste 12 maanden voor €11,50 per maand

  Dat is het hele eerste jaar 15% korting! Daarna betaal je €13,50 per maand.

Onze klanten geven ons een
8,7
KPN EEN MKB TV van Score Utica-1
Succesverhaal Remmers B.V.

Is er een training of een seminar in het Experience Center? Dan kunnen gasten op schermen in het gebouw welkom worden geheten en kan bijvoorbeeld het programma van de dag getoond worden.

Wat is KPN ÉÉN MKB TV?

KPN ÉÉN ken je ongetwijfeld van internet en telefonie, maar met KPN ÉÉN MKB TV maak je de ervaring écht compleet voor klanten en medewerkers. Met deze oplossing krijg je toegang tot een ruim aanbod aan televisiezenders, radiozenders en alle regionale zenders. Wil je daarnaast eigen content laten zien? Dan bieden de narrowcastingmogelijkheden uitkomst. Benieuwd?

KPN

Ruime keuze & flexibiliteit

Bij KPN ÉÉN MKB TV ontvang je tv zoals je dat gewend bent. Je krijgt toegang tot meer dan 50 HD tv-zenders, 20 radiozenders en de regionale zenders (ongeacht op welke locatie jouw bedrijf zit). Op die manier is er altijd iets interessants voor zowel klanten als medewerkers. Of dat nu zakelijke zenders zijn of de Olympische Spelen. KPN ÉÉN MKB TV wordt gekenmerkt door flexibiliteit. Wil je een specifiek programma laten zien, maar komt het tijdstip niet goed uit? Dan biedt interactieve tv de uitkomst. Met de Elektronische Programma Gids weet je precies wanneer wat wordt uitgezonden en kun je opnemen, herstarten en tot 7 dagen terugkijken en pauzeren wanneer je wil.
Yvonne

Jouw eigen content

Veel organisaties ontwikkelen zelf video’s, vlogs en blogs en willen dit graag delen met gasten. Daarnaast is het bijvoorbeeld bij de receptie handig om informatie te kunnen tonen aan klanten. KPN ÉÉN MKB TV biedt standaard narrowcasting mogelijkheden. Daarmee toon je jouw eigen content, of je nu een grote organisatie met een receptie bent of een kapper die klanten op de hoogte wil brengen van openingstijden of acties. Bij de start van het abonnement ontvang je vanzelfsprekend een tv-ontvanger en een afstandsbediening. Na installatie kun je eigenlijk direct aan de slag. Goed om te weten: om gebruik te kunnen maken van MKB TV is het noodzakelijk om op het KPN-netwerk te zijn aangesloten en om een internetverbinding te hebben waarbij 8 Mbit/s moet worden gereserveerd. Benieuwd of jouw verbinding hier klaar voor is? Geen zorgen, wij kijken en denken graag met je mee.

 • “Is er een training of een seminar in het Experience Center of staat er een rondleiding met klanten op het programma? Dan kunnen video’s en foto’s van relevante projecten getoond worden. Op die manier wordt een extra dimensie gegeven aan de beleving in het pand.”

  Remmers B.V.
Youri
Kan ik je ergens mee helpen?
Youri Wiggers KPN ÉÉN Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?