Eén partij voor bereikbaarheid en IT voor Pandor Jeugdzorg

Pandor Jeugdzorg helpt en begeleidt jongeren en gezinnen, zowel individueel als groepsgericht. De organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid en een groeiende organisatie betekent een toename in nieuwe medewerkers. Daarmee ontstond de behoefte aan een betrouwbare implementatie van telefonie en ondersteuning op IT-gebied. In de zoektocht naar een oplossing kwam Pandor Jeugdzorg bij Score Utica terecht. Mogen wij ook werken aan jouw succesverhaal?

Praat met een expert

Bereikbaarheid voor cliënten

Pandor Jeugdzorg heeft meerdere locaties met een hoofdkantoor in Roosendaal en diverse locaties voor bijvoorbeeld dagbegeleiding en begeleid wonen. Waar zij drie jaar geleden nog met 10-12 medewerkers actief waren, zijn dat er inmiddels ongeveer 70. De groei in het aanbod zorgde dus ook voor een groei in medewerkers. Telefonie en IT werd tijdens deze groeiperiode via meerdere externe partijen beheerd. Dit bevorderde de duidelijkheid en snelheid niet, terwijl dit twee belangrijke vereisten zijn om te kunnen werken voor Pandor Jeugdzorg. Een ambulante medewerker moet bijvoorbeeld in contact kunnen staan met een cliënt of met de gemeente om afstemming te zoeken in de hulpverlening die geboden moet worden.

Van vooropname tot implementatie

In de zoektocht naar een nieuwe oplossing en één leverancier voor zowel telefonie als IT kwam Pandor Jeugdzorg bij Score Utica terecht. Een nieuw traject begint altijd met een goed technische vooropname. In deze fase werd onderzocht hoe de huidige situatie van Pandor Jeugdzorg eruitzag, welke behoefte er precies is en hoe de oplossing technisch het beste geïmplementeerd kan worden zonder de dagelijkse werkzaamheden te onderbreken. De oplossing voor optimale bereikbaarheid is KPN ÉÉN. De implementatie van KPN ÉÉN brengt een telefonie-oplossing met zich mee die zorgt voor optimale bereikbaarheid tussen alle locaties, voor zowel begeleiders als voor de back-office. Op die manier kan Pandor Jeugdzorg de cliënt de hulp bieden die ze beloven en is op- en afschalen eenvoudig geworden. Start er een nieuwe medewerker? Dan is een bericht naar Score Utica voldoende om deze aan te melden zodat de medewerker snel aan de slag kan.

"Wij kwamen erachter dat Score Utica al heel snel snapte in welke situatie we zaten en ons daar ook een oplossing voor kon bieden.”
- Marloes van de Kasteele, Pandor Jeugdzorg

Efficiënt samenwerken

Waar de zorgmedewerkers dagelijks werken met cliënten en gemeentes, wordt op het hoofdkantoor gezorgd voor alle backoffice zaken. Om (samen)werken efficiënt en soepel te laten verlopen is gekozen voor de Microsoft 365-licenties. Daarmee kan elke medewerker van Pandor Jeugdzorg overal veilig (samen)werken met de applicaties die ze al kennen, zoals Microsoft Word en Excel. Werken in de cloud met Microsoft 365 zorgt ervoor dat het adoptieproces niet lang duurde en dat de dagelijkse werkzaamheden gewoon door konden blijven gaan. De combinatie van telefonie en IT zorgt ervoor dat Pandor Jeugdzorg bij Score Utica terecht kan voor alles wat te maken heeft met (samen)werken, bereikbaarheid en connectiviteit. Dit bespaart gemiddeld 2 tot 5 uur per maand per medewerker.

Een aantal voordelen op een rij

Optimale bereikbaarheid - voor zowel cliënten als collega’s
Direct contact met één leverancier – tijdbesparing van 2-5 uur per maand
Flexibel en schaalbaar – de groei zorgt voor gemiddeld 5 wisselingen per maand

Net als Pandor Jeugdzorg beter bereikbaar zijn?

Telefonie en IT onderbrengen bij één partij bespaart tijd, verhoogt de productiviteit en verbetert de medewerkerstevredenheid. Als one-stop-shop hielpen wij Pandor Jeugdzorg met de implementatie én snelle support. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee!

Naar KPN ÉÉN-oplossingen of naar Online Werkplek-oplossingen