Online Werkplek

Altijd en overal veilig toegang tot jouw werkplek? Ontdek de Online Werkplek-oplossingen van Score Utica!

Praat met een expert Stel een vraag

Hogere productiviteit en efficiency

Geen omkijken naar onderhoud van applicaties

Bespaar kosten én eenvoudig uitbreiden

Geen omkijken naar onderhoud applicaties

Phasellus dignissim, tellus in pellentesque mollis, mauris orci dignissim nisl.

Score Utica video

Klaar voor het nieuwe werken

Waarom zou je nog kiezen voor kostbare en arbeidsintensieve servers op kantoor, als je alle programma’s en bestanden veilig via een werkplek in de cloud kunt aanbieden én die kunt laten managen door een betrouwbare cloudserviceprovider als Score Utica? Met onze managed werkplekken in de cloud zorg je dat je medewerkers altijd alle bestanden bij de hand en hun vertrouwde programma’s onder de knop hebben. Onze slimme en betrouwbare cloudoplossingen maken het jou makkelijk. Zo krijg je online werkplekken die altijd en veilig toegankelijk zijn, zonder omkijken naar onderhoud én tegen de beste prijs.

 • Welkom in het nieuwe normaal

  De wereld van werken wordt steeds meer dynamisch, diffuus en divers. We werken met meerdere generaties en specialisaties samen op verschillende plekken, tijden, manieren en met verschillende applicaties. Het nieuwe werken vraagt dus veel van je IT.

 • Welkom in de cloud

  Met de cloud maak je het makkelijk voor jezelf. Je kunt snel digitale werkplekken op maat aanbieden. Bovendien zorg je met een online werkplek dat alle benodigde applicaties voor de juiste mensen altijd toegankelijk, veilig én up-to-date zijn.

   

Maximaal rendement

Altijd en overal kunnen werken: onderweg, thuis, bij de klant, op kantoor én op elk device. Die flexibiliteit verlangen steeds meer medewerkers van hun werkgever. De managed werkplekken van Score Utica sluiten daar perfect op aan. Want elke digitale werkplek kun je exact inrichten op een manier die past bij jouw organisatie én bij de wensen, werkritmes en werkstijlen van je medewerkers. Zij ervaren de vrijheid om hun werkzaamheden uit te voeren op een tijdstip en plek dat voor hen optimaal is. En jij profiteert maximaal van de talenten in je organisatie – én je staat te boek als een fijne werkgever.

 • Altijd en overal doorwerken

  Met een online werkplek is je organisatie niet meer gebonden aan een vaste werkplek op kantoor. En dat biedt veel voordelen. Want zo maak je flexwerken, onderweg werken en thuiswerken op elk device naar keuze mogelijk en dat verhoogt de productiviteit, efficiency en tevredenheid van je medewerkers.

 • Makkelijk samenwerken

  Een vergadering op afstand, een documentje delen of even overleggen? Met een werkplek in de cloud is dat eenvoudig geregeld. Je geeft medewerkers beveiligde toegang tot dezelfde bestanden, applicaties en koppelingen, zodat zij alle tools en data hebben om hun werk (samen) te kunnen doen.

Zorgeloos beheer

Je wil het beste uit je medewerkers en de beste resultaten boeken. Daar helpt Score Utica bij. We bieden niet alleen betrouwbare cloudtechnologie, maar ook onze uitgebreide techkennis en jarenlange ervaring als cloudserviceprovider. Daar profiteer je van. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een zorgeloze en snelle migratie naar een slimme(re) managed werkplek. En we begrijpen ook dat je meer nodig hebt dan een moderne werkplek in de cloud om je als organisatie te blijven ontwikkelen en onderscheiden. Daarom kiezen wij altijd voor ultiem maatwerk: een perfect op maat gemaakte cloudoplossing waardoor jouw organisatie maximaal presteert – en blijft presteren.

 • Bespaar kosten

  Als je voor werkplekken in de cloud kiest, dan hoef je niet meer te investeren in servers en licenties. Je krijgt via de cloud toegang tot alle (bedrijfseigen) applicaties, bedrijfsdata en processen en updates gebeuren automatisch vanuit de cloud. Ook het beheer en onderhoud hoef je niet meer te regelen.

 • Eenvoudig opschalen

  Je kunt een digitale werkplek zo groot en uitgebreid maken als je zelf wilt. Je hebt dus het kostenplaatje volledig zelf in de hand. Bovendien zijn de kosten per gebruiker met de online werkplek laag. En het aantal gebruikers kun je makkelijk en snel uitbreiden of inkrimpen, passend bij de ontwikkelingen van je organisatie.

Kies de online werkplek die bij jou past

Score Utica maakt het graag makkelijk. Daarom bieden we verschillende soorten digitale werkplekken, zodat jij altijd de beste cloudoplossing voor jouw organisatie hebt. Wil je door ons volledig ontzorgd worden? Wil je zelf nog van alles regelen? Of kun je niet kiezen? Geen zorgen, we adviseren je graag welke online werkplek het beste past bij jouw applicatielandschap, gebruikers, wensen en budget.

 • Score Utica

  “We hebben voor Score Utica gekozen, omdat zij echt goed weten waarmee ze bezig zijn.”

  Joost Vertooren, Merford