Bedrijfsapplicaties ISA Pharmaceuticals overal toegankelijk

ISA Pharmaceuticals is een Nederlands biotechbedrijf, gevestigd in Leiden. De verhuizing naar een nieuwe locatie binnen Nederland was het uitgelezen moment om de IT en telecominrichting te herzien met als doel om betrouwbaarder, veiliger en locatie onafhankelijk te kunnen werken. Score Utica verzorgde de migratie van een traditionele RDS-omgeving naar Azure Virtual Desktop in combinatie met de KPN ÉÉN-dienstverlening. Mogen wij ook werken aan jouw succesverhaal?

Praat met een expert

One-stop-shop

ISA Pharmaceuticals ontwikkelt sinds 2010 vaccins voor kanker en infectieziekten. Het hoofdproduct van het biotechbedrijf uit Leiden is een vaccin dat ingezet kan worden bij baarmoederhalskanker en bij hoofd- en halskanker. Het bedrijf telt 18 medewerkers en bedient daarmee een grote groep patiënten. Het moment dat het bedrijf ging verhuizen nodigde Willem-Jan Krebber, Chief Operating Officer bij ISA Pharmaceuticals, Score Utica uit om mee te denken met de IT-, telefonie- en internetmogelijkheden na de verhuizing. Op die manier kon alles ondergebracht worden bij een partij waardoor Score Utica kon dienen als one-stop-shop voor ISA Pharmaceuticals.

In een vroeg stadium meedenken

Al tijdens de bouw van het nieuwe pand werd Score Utica uitgenodigd om in te kunnen schatten wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn van de ICT-inrichting op de nieuwe locatie. Van daaruit zijn plannen ontwikkeld. “Ik vond het erg prettig om dat in een vroeg stadium te doen. Het project gaat nog veel meer leven bij iedereen en het geeft ook wat meer tijd en rust om nog dingen te kunnen veranderen in dat traject”, geeft Willem-Jan aan. Na de inventarisatie is Score Utica langsgekomen om de netwerken aan te leggen, de server te configureren voor telefonie, zijn de video- en audiodiensten ingericht en is de wifi optimaal ingesteld om goed internet te kunnen hebben in alle ruimtes. De introductie van de KPN ÉÉN-diensten via Score Utica zorgt ervoor dat de bereikbaarheid is geoptimaliseerd doordat mobiele en vaste telefonie met elkaar is geïntegreerd. De migratie van een traditionele RDS-omgeving naar Azure Virtual Desktop zorgt ervoor dat ISA Pharmaceuticals altijd en overal toegang heeft tot bedrijfsapplicaties en overal en altijd op een veilige manier kan (samen)werken.

“Voordat wij gingen verhuizen was alles al geïnstalleerd en getest en dat was erg prettig”
- Willem-Jan Krebber, ISA Pharmaceuticals

De voordelen van Azure Virtual Desktop en KPN ÉÉN

Voor de dag van de verhuizing is alles geconfigureerd en nog een keer getest zodat ISA Pharmaceuticals direct aan de slag kon op de dag van verhuizing. Doordat alle connectiviteit nu bij Score Utica is belegd, ondervindt ISA Pharmaceuticals de volgende voordelen:

Altijd en overal toegang tot bedrijfsapplicaties
Overal en altijd op een veilige manier kunnen werken en samenwerken
Een vast aanspreekpunt
Een toekomst vaste oplossing
Optimale bereikbaarheid
 

De voordelen van Azure Virtual Desktop ontdekken?

Een belangrijk onderdeel van het traject met ISA Pharmaceuticals is de migratie naar Azure Virtual Desktop. Dankzij deze integratie is elke applicatie locatie onafhankelijk te gebruiken, hoe zwaar of specifiek deze ook is. Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie?

Ontdek de kracht van Azure Virtual Desktop!