George Pars Graanhandel onderneemt veilig en snel dankzij KPN ÉÉN en FortiGate

Al meer dan 170 jaar lang vormt George Pars Graanhandel een familiebedrijf. Naast het verhandelen van granen, zaden en peulvruchten delen ze ook waardevol teeltadvies met mede-graanhandelaren. Met twee locaties onder hun vleugels, hechten ze groot belang aan het veilig samenbrengen van cruciale graaninformatie op één centraal punt. In nauwe samenwerking met Score Utica heeft George Pars Graanhandel beide locaties voorzien van KPN ÉÉN en een router met de geavanceerde FortiGate Next Gen Firewall, om zo de veilige verbinding tussen beide locaties en het internet te waarborgen.

Praat met een expert

De zoektocht naar een nieuwe provider

Met een team van twintig toegewijde medewerkers, die zich inzetten voor zowel Poldergraan als George Pars Graanhandel, staat George Pars voor de uitdaging om onze bedrijfsvoering vlekkeloos te laten verlopen en tegelijkertijd de integriteit van de IT-infrastructuur te waarborgen. Doordat de oude internetverbinding niet langer voldeed, werd er gezocht naar een nieuwe partner die de overgang soepel zou laten verlopen.

Wil jij ook super snel en veilig internet?

Bekijk dan onze KPN ÉÉN-oplossing om altijd, overal, veilig bereikbaar te zijn!

Praat met een expert

Snel informatie uitwisselen

Dankzij de geïntegreerde aanpak van KPN ÉÉN hebben we er vanuit Score Utica voor gezorgd dat beide vestigingen van George Pars nu voorzien zijn van een stabiele internetverbinding. Hierdoor kan elke medewerker moeiteloos en snel informatie uitwisselen tussen de locaties. Dit garandeert dat iedereen binnen de organisatie altijd op de hoogte is en bovendien bereikbaar blijft wanneer dat nodig is.

Altijd veilig dankzij FortiGate Next Gen Firewall

Door de implementatie van een krachtige FortiGate Router met een Next Gen Firewall, is George Pars Graanhandel continu beschermd tegen cyberdreigingen. Een mooi voordeel van deze oplossing is dat fysieke aanwezigheid op locatie niet langer vereist is om updates uit te voeren. De FortiGate Firewall wordt automatisch en veilig bijgewerkt via de FortiCloud. Hierdoor kunnen beide locaties tegelijkertijd up-to-date blijven.

Eén contactpersoon en één factuur met KPN ÉÉN van Score Utica

Dankzij onze samenwerking met een vast aanspreekpunt die vanaf het begin betrokken was bij dit project, konden we oplossingen op maat ontwikkelen die perfect aansluiten bij de behoeften van George Pars Graanhandel. Bovendien garandeert de KPN ÉÉN-oplossing, met een veilige en razendsnelle internetverbinding en geïntegreerde vaste en mobiele telefonie, een overzichtelijke en heldere facturatie. Je hoeft niet langer te zoeken naar aparte facturen, alles wordt overzichtelijk gebundeld.

Wil jij ook een succesverhaal? Contact opnemen