Wat staat er op jouw IT-verlanglijstje?

Hoge kosten, gefrustreerde collega's en onzekerheid over cyber security. Herkenbaar? Word je blij van jouw digitale werkplek of kun je inmiddels wel een IT-verlanglijstje vullen? 

  • Al jouw wensen in vervulling

    De oplossing? Maak hieronder kennis met de werkplek waar je blij van wordt!

Jouw IT-verlanglijstje - afgevinkt-1

Van wens naar werkelijkheid 

Waar veel organisaties een aantal jaar geleden nog voor een keuze stonden, is het nu wel duidelijk: wil je meedoen of vooroplopen? Dan gebeurt dat vanuit de cloud. Tegelijkertijd word je overspoeld met nieuwe mogelijkheden, neemt het aantal cyberaanvallen alsmaar toe en moet je elkaar blijven meenemen in al die veranderingen. Wij nemen je als Microsoft Solutions Partner graag mee in hoe wij jouw verlanglijstje in vervulling laten gaan met de werkplek waar je blij van wordt! 

IJzersterke

Werkplezier én hackers buiten de deur houden?

Het klinkt als een vreemde combi. Veel mensen associëren cyber security met beperkingen en drempels voor hackers én voor medewerkers. Binnen onze Modern Workplace passen wij de nieuwste technologie toe die het werk veiliger én makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan inloggen zonder wachtwoord, of super eenvoudig inzicht krijgen in alle apparaten die je binnen de organisatie beheert. Benieuwd? Lees hoe wij zorgen voor een veilige en plezierige werkplek. 

Security binnen de Modern Workplace

Alle

Kosten beheersen en alle data op 1 plek

Wanneer wij klanten spreken die gebruik maken dan onze moderne werkplek, dan komen twee voordelen telkens terug: inzicht in kosten, in veel gevallen een flinke kostenbesparing én het ultieme gemak van alle data en applicaties op één plek. Bekijk bijvoorbeeld hoe Stichting Rosengaerde profiteert van overzicht en een kostenbesparing van maar liefst 62%. Bekijk ook hoe wij onze Modern Workplace op basis van Microsoft 365 hebben opgebouwd om ervoor te zorgen dat jij altijd inzicht en overzicht hebt.

Naar Modern Workplace

Microsoft

Aantrekkelijk werkgeverschap

(Jong) talent kiest op een krappe arbeidsmarkt steeds meer voor werkgevers die gebruikmaken van nieuwe technologie. Is de werkplek traag, ouderwets en niet up-to-date? Dan loop je het risico niet aantrekkelijk te zijn voor het talent wat je zo hard nodig hebt. Dankzij real-time updates en toegang tot honderden relevante applicaties zit je met onze Modern Workplace wat dat betreft meer dan goed. 

Al jouw vragen beantwoord, bekijk de ultieme FAQ

Wat is de Modern Workplace precies, hoe veilig is het, wat kost het en kun je het ook eerst testen voordat je de overstap maakt? Wij hebben de belangrijkste vragen verzameld én (uiteraard) beantwoord in een handig overzicht. Bekijk de ultieme FAQ over de Modern Workplace!

Naar FAQ over de Modern Workplace
Dylan
Kan ik je ergens mee helpen?
Dylan van 't Westeinde IT Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?