KPN EEN Extra Veilig Internet: veilig en zorgeloos internetten

Auteur: Dennis Lieferink

In de digitale wereld van vandaag de dag is het belangrijk om veilig te kunnen internetten. Of je nu surft op je laptop, tablet of smartphone, het is van groot belang dat je beschermd bent tegen de vele gevaren die online op de loer liggen. KPN EEN Extra Veilig Internet is een oplossing die je helpt om veilig en zorgeloos te kunnen internetten. In deze blogpost leggen we uit wat KPN EEN Extra Veilig Internet is en wat de voordelen zijn.

Wat is KPN EEN Extra Veilig Internet?

KPN EEN Extra Veilig Internet is een service van KPN waarmee je automatisch beschermd bent tegen online bedreigingen. Deze service is beschikbaar voor klanten met een KPN EEN abonnement en zorgt ervoor dat je veilig en zorgeloos kunt internetten. KPN EEN Extra Veilig Internet beschermt je tegen virussen, malware, phishing en andere online bedreigingen, zodat je met een gerust hart kunt surfen op het internet.

Vertel mij meer over Extra Veilig Internet Contact opnemen

Hoe werkt KPN EEN Extra Veilig Internet?

KPN EEN Extra Veilig Internet zijn 3 componenten die ervoor zorgen dat jij een goede basislaag van online veiligheid hebt. De drie componenten zijn: Automatische bescherming, DNS-filter en Webfilter. Hieronder lees je wat elk van deze 3 componenten doen. 

Het blokkeren van gevaarlijke websites met een DNS-filter

KPN EEN Extra Veilig Internet voert automatisch een controle uit op een wereldwijde database van onveilige websites. Als de website die je wilt bezoeken op de zwarte lijst staat, dan wordt deze automatisch geblokkeerd. Hierdoor kun je voorkomen dat je per ongeluk op een kwaadaardige website terechtkomt en je persoonlijke gegevens riskeert.

KPN EEN EVI Webfilter beschermt jou tegen virussen, malware en ransomware

Het webfilter van KPN EEN Extra Veilig Internet scant niet alleen op de zwarte lijst, maar detecteert ook potentieel schadelijke software, zoals malware, ransomware en virussen. Indien er sprake is van een gevaarlijke situatie, wordt de toegang tot de betreffende website onmiddellijk geblokkeerd. Hierdoor kun je jezelf beschermen tegen geavanceerde aanvallen die gericht zijn op het stelen van persoonlijke gegevens.

Altijd beschermd op jouw network met Automatische bescherming

KPN EEN Extra Veilig Internet beschermt al je apparaten, inclusief smartphones, tablets, laptops en desktops, zonder dat je extra software hoeft te installeren. Zelfs als je gebruik maakt van 4G Back-up bij een storing, kun je erop vertrouwen dat je apparaten beveiligd zijn. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt browsen, downloaden en streamen, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.

Kortom, met KPN EEN Extra Veilig Internet kun je zorgeloos genieten van het internet, wetende dat je beschermd bent tegen mogelijke bedreigingen. Deze beveiligingsoplossing biedt bescherming tegen gevaarlijke websites, malware, ransomware en virussen, en werkt op alle apparaten zonder extra software te installeren. Als je een KPN EEN MKB Internet abonnement hebt, kun je vandaag al gebruik maken van Extra Veilig Internet.

Vertel mij meer over Extra Veilig Internet Contact opnemen