Wat is een modern workplace?

Auteur: Score Utica

Hoe we werken, verandert in een rap tempo. Een traditionele werkplek lag vol notities en papieren en beperkte waar en wanneer uw medewerkers konden werken. Slimme technologieën hebben die inefficiëntie en starheid vervangen door een moderne, digitale en slimme virtuele werkplek. Want met een digitale werkplek maakt het niet meer uit waar en wanneer we werken. We hoeven voor een modern workplace zelfs niet meer op kantoor te verschijnen. Maar wat betekent dat voor uw bedrijf?

Niet meer plaats- en tijdgebonden werken

Een modern workplace staat los van plaats, tijd en apparatuur. De medewerker van nu moet kunnen werken op de desktopcomputer op kantoor, in de trein op zijn tablet en altijd ‘even snel’ wat kunnen checken op zijn mobiel. Ook moet hij probleemloos verder kunnen gaan waar hij was gebleven op zijn laptop. De modern workplace is dus een uitgekomen droom voor veel werkgevers, want zo gaat bijvoorbeeld geen tijd verloren bij klankbezoeken en kunnen uw medewerkers altijd even meedenken als zij een dagje op een congres zijn. Bovendien zorgt een modern workplace voor extra blije medewerkers, want hiermee biedt u hen alle flexibiliteit om later, vroeger of op een andere plek te werken. 

Werken-in-de-cloud-met-score-utica

Volledig ingerichte werkplek

De modern workplace klinkt heel mooi., maar hoe maakt uw bedrijf dit waar? Met Score Utica gaat dat eigenlijk vanzelf. Met Score Utica 365 krijgt u één compleet pakket voor uw digitale werkomgeving. Wij zorgen voor een volledig ingerichte online werkplek waarop alle benodigde bedrijfsbestanden en programma’s bereikbaar zijn en werken. Daardoor kunnen uw medewerkers vanaf elk apparaat en vanaf elke plek ter wereld exact dezelfde volwaardige werkplek ervaren als bij u op kantoor - en misschien zelfs meer uitgebreid dan hij of zij gewend is.

"Met Score Utica 365 krijgt u één compleet pakket voor uw digitale werkomgeving."

Slimmer en veilig

Een modern workplace van Score Utica zorgt dus niet alleen dat uw medewerkers overal, altijd en op elk apparaat kunnen werken, maar ook dat ze alle tools hebben om via hun digitale werkplek veilig, productief en samen te werken. Zo zorgt u dat uw medewerkers slimmer werken en het beste uit zichzelf halen. U maakt ze helemaal blij doordat ze die werkplek zelf kunnen aanpassen, zodat hij nog beter aansluit op hun wensen en behoeften. Ongeveer 28% van alle werknemers gebruikt ook minstens één niet-goedgekeurde applicatie voor zijn werk. En dat kan risico’s opleveren. Een slimme online werkplek, zoals Score Utica 365, zorgt dat onveilige applicaties geen kans krijgen. Zo beperkt u moeiteloos veiligheidsrisico’s en kunnen uw medewerkers hun werk blijven doen.

Modern workplace

Meer weten over de mogelijkheden van de Modern Workplace voor jouw bedrijf? Praat dan met één van onze experts.

Praat met een expert