5 redenen om je aan te melden voor ons event op 6 oktober!

Auteur: Dennis Lieferink

Vrijdag 6 oktober is het tijd voor ons nieuwe event: Help, mijn bedrijf zit in de cloud! Een unieke zwembadsetting in het KPN Partner Netwerk-gebouw in Ede vormt het toneel voor toonaangevende sprekers van onder andere Microsoft en KPN. De aanmeldingen gaan hard, maar er is nog plek. Hieronder geven wij je 5 redenen waarom jij een van die plekken moet reserveren!

1. Herkenbare vraagstukken (en antwoorden)

Misschien herken je het wel: we worden overspoeld met technologische ontwikkelingen, mogelijkheden en dreigingen. Misschien heb je de stap naar de cloud al gezet, of overweeg je die te zetten. Ook dan zijn nog niet direct alle problemen en uitdagingen als sneeuw voor de zon verdwenen. Er gaan deuren voor je open en je bent voorbereid op de toekomst, maar je moet nog steeds zorgen voor een goede inrichting, keuzes maken over digitale veiligheid en je moet ervoor zorgen dat iedereen meegaat in de nieuwe manier van werken. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Precies om die reden zijn dit de centrale vraagstukken die wij samen met onze gidsen door het cloud landschap (lees: onze sprekers) gaan beantwoorden. Reden genoeg om je aan te melden, toch? Doe dat gerust of lees nog even verder. 

Bekijk onze eventpagina

2. Unieke setting op een toplocatie

Wij treffen het maar met onze partners. Zo stelt KPN voor ons event het KPN Partner Netwerk-gebouw in Ede ter beschikking. Speciaal voor de gelegenheid wordt de eventruimte omgebouwd tot een podium dat eruitziet als een zwembad. Waarom? Omdat wij graag met je de diepte in gaan! Het zorgt voor een prettige en unieke omgeving om je te laten inspireren. Daarnaast ligt deze locatie op een centrale plek in het land (kijk zelf maar op Google Maps) en zorgen wij ervoor dat wij na jouw aanmelding direct een parkeerplek voor je reserveren.

3. Break-out sessies

Wie kan ons beter vertellen wat er nog beter kan op onze events dan onze eventbezoekers? Precies, niemand! Op basis van gouden tips introduceerden wij met groot succes in februari de break-out sessies. Ook op 6 oktober kun je weer kiezen tussen een Business Break-out en een IT Deepdive. Ben je binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor IT en wil je echt de diepte in gaan? Kies dan voor de IT Deepdive. Je krijgt hier een kijkje achter de schermen (of onder de motorkap) van hoe wij onze IT-oplossingen inrichten en implementeren. Ben je benieuwd naar de impact van IT op jouw ‘business’? Kies dan voor de Business Break-out. De break-out sprekers en sessies zijn:

  • IT Deepdive - Davy Blom (Score Utica): Help, waar staat mijn data?
  • Business Break-out – Willem Veenstra (Rocketpilot): Pluk de tastbare vruchten van Microsoft 365

Tip: bekijk ook deze video waarin Willem je binnen 50 seconden meer vertelt over waarom je erbij moet zijn. 

4. Toonaangevende sprekers

Van 10:00 - 13:30 uur nemen experts van KPN & Microsoft je mee in de mogelijkheden van zaken zoals Artificial Intelligence (CoPilot, ChatGPT) en cyber security. Daarnaast is Rosalie Brand (Kennedy Van der Laan) jouw gids op het gebied van cyber security en jouw rechten & plichten. Michel Bouman (Microsoft) gaat in op next-level samenwerken en vergaderen met Microsoft Teams en Fabio D'Agata (SPAT Verandert) inspireert je in een interactieve sessie over gedragsverandering en technologie. Kortom: toonaangevende sprekers inspireren je en nemen je mee en beantwoorden de vragen uit punt 1! Overtuigd? 

Bekijk onze eventpagina

5. Ochtendprogramma & heerlijke lunch

Agenda’s zitten snel vol en na ons event wil je natuurlijk de informatie laten bezinken of direct aan de slag. Ook daar hebben wij rekening mee gehouden. In plaats van een dag vullend programma, kiezen wij voor een ochtend vol inspiratie, met aansluitend een heerlijke lunch. Wij zorgen ervoor dat je met een goede dosis inspiratie én een gevulde maag de deur uit loopt.

Ben jij erbij?

Wij kunnen nog 14 redenen geven over waarom jij erbij moet zijn, maar wij nodigen je vooral uit om ons event zelf te beleven. Hebben wij je overtuigd? Bekijk onze eventpagina en meld je direct aan!