Stop duizenden virussen en inbraakpogingen met Extra Veilig Internet

Auteur: Score Utica

In de digitale wereld van vandaag de dag is het belangrijk om veilig te kunnen internetten. Of je nu surft op je laptop, tablet of smartphone, het is van groot belang dat je beschermd bent tegen de vele gevaren die online op de loer liggen. KPN ÉÉN Extra Veilig Internet is een oplossing die je helpt om veilig en zorgeloos te kunnen internetten. Het stopt dagelijks duizenden inbraakpogingen, virussen en schadelijke websites nog voordat het op jouw bedrijfsnetwerk komt. Hieronder leggen we uit wat KPN ÉÉN Extra Veilig Internet is en wat de voordelen zijn.

Vertel mij meer over Extra Veilig Internet

Wat is KPN ÉÉN Extra Veilig Internet?

KPN ÉÉN Extra Veilig Internet is een add-on van KPN waarmee je beschermd bent tegen online bedreigingen. Deze add-on is beschikbaar voor klanten met een KPN ÉÉN MKB internetverbinding en zorgt ervoor dat je veilig en zorgeloos kunt internetten. KPN ÉÉN Extra Veilig Internet beschermt je tegen virussen, malware, phishing en andere online bedreigingen, zodat je met een gerust hart online kunt (samen)werken.

Harry Boshoff van KPN - EVI

Hoe werkt KPN ÉÉN Extra Veilig Internet?

Het is een stevige belofte: het stoppen van de vele inbraakpogingen, virussen en schadelijke websites, nog vóórdat ze ook maar op jouw bedrijfsnetwerk kunnen komen. Hoe werkt dat precies? KPN ÉÉN Extra Veilig Internet bestaat uit 3 componenten die ervoor zorgen dat jij een goede basislaag van online veiligheid op jouw bedrijfsnetwerk hebt. De drie componenten zijn: Automatische Bescherming, DNS-filter en het webfilter. Hieronder lees je wat deze 3 componenten doen.

Het blokkeren van gevaarlijke websites met een DNS-filter

KPN ÉÉN Extra Veilig Internet voert automatisch een controle uit op een wereldwijde database van onveilige websites. Als de website die je wil bezoeken op de zwarte lijst staat, dan wordt deze automatisch geblokkeerd. Hierdoor kun je voorkomen dat je per ongeluk op een kwaadaardige website terechtkomt en je persoonlijke gegevens riskeert. Harry Boshoff van KPN gaf op een recent Score Utica-event aan dat deze functionaliteit zorgt voor het dagelijks weren van maar liefst 700.000 schadelijke websites.

Bescherming tegen virussen, malware en ransomware dankzij het webfilter

Het webfilter van KPN ÉÉN Extra Veilig Internet scant niet alleen op de zwarte lijst, maar detecteert ook potentieel schadelijke software, zoals malware, ransomware en virussen. Is er sprake van een gevaarlijke situatie? Dan wordt de toegang tot de betreffende website direct geblokkeerd. Hierdoor kun je jezelf beschermen tegen geavanceerde aanvallen die gericht zijn op het stelen van persoonlijke gegevens. Het webfilter vormt hiermee een cruciaal onderdeel van bescherming van het bedrijfsnetwerk.

Altijd beschermd op jouw netwerk met Automatische Bescherming

KPN ÉÉN Extra Veilig Internet beschermt al je apparaten, inclusief smartphones, tablets, laptops en desktops, zonder dat je extra software hoeft te installeren. Zelfs als je gebruik maakt van 4G Back-up bij een storing, kun je erop vertrouwen dat jouw apparaten beveiligd zijn. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt browsen, downloaden en streamen, ongeacht het apparaat dat je gebruikt. Dit maakt Extra Veilig Internet een perfect voorbeeld van optimale bescherming, zonder dat het de samenwerking negatief beïnvloedt.

Bescherming tegen inbraakpogingen, virussen en schadelijke websites?

Internet is de levensader van jouw onderneming en met de add-on KPN ÉÉN Extra Veilig Internet kun je zorgeloos online (samen)werken, wetende dat je beschermd bent tegen talloze mogelijke bedreigingen. Het inrichten en activeren van KPN Extra Veilig Internet is voor ons als Strategisch Partner van KPN snel geregeld. Mogen we jou helpen met een veiliger bedrijfsnetwerk? Vul het formulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen!