Score Utica lanceert podcast De Werkverbeteraars

Auteur: Lennart Boele

Spoel jouw investering in Microsoft 365 door het toilet! Met dat statement van onze gast, Willem Veenstra van Rocketpilot, openen wij de allereerste aflevering van onze podcast. Wat bedoelt Willem met die uitspraak, wat kun je verwachten van de podcast en wat heb jij er concreet aan? Maak kennis met ‘De Werkverbeteraars’ en lees hieronder waarom onze podcast een plek verdient bij jouw favoriete podcasts!

Nu al nieuwsgierig? Ga direct naar Spotify of Apple Podcasts!

Toonaangevende gasten

Hoe kunnen wij jou helpen om morgen al direct leuker, prettiger, veiliger en beter te werken? Dat is de hoofdvraag die centraal staat bij het interviewen van onze toonaangevende gasten. In interviews die maximaal 30 minuten duren dagen wij onze gasten uit om hun visie te delen op hun vakgebied en om de vertaalslag te maken naar wat jij daar als luisteraar mee kunt. Je kunt gesprekken verwachten over innovatie, cybersecurity, lifehacks om beter te kunnen werken, hoe je jouw klanten echt blij maakt en het laatste nieuws vanuit onze partners Microsoft en KPN. Kortom, tijdens jouw autorit naar of van werk ben je in een halfuur weer helemaal bijgepraat.

Microsoft 365 en de krappe arbeidsmarkt

De eerste gast van De Werkverbeteraars is Willem Veenstra van Rocketpilot. Hij is Microsoft-expert en adoptiespecialist. Waar Score Utica bedrijven helpt met de inrichting, optimalisatie, beveiliging en het beheer van de werkplek, helpt Willem organisaties met de vervolgstap. Namelijk, de functionele implementatie van Microsoft 365, Microsoft Teams en met de introductie van nieuwe werkwijzen binnen bedrijven. In deze podcast staan de volgende vragen centraal:

  • Wat bedoelt Willem met de uitspraak: spoel jouw investering in Microsoft 365 door het toilet?
  • De 3 belangrijkste nieuwe functionaliteiten binnen Microsoft 365 waar je echt vanaf moet weten
  • De grootste misvatting over Microsoft 365
  • Het risico van niet investeren in goede techniek én adoptie ervan in deze krappe arbeidsmarkt
  • Wat kun je zelf al doen om jouw organisatie beter te laten werken met nieuwe technologie?
  • 3 praktische stappen die je morgen kunt zetten om jouw organisatie digitaal fitter te maken

Podcast video thumbnail - Willem Veenstra

Direct luisteren of in de wachtrij zetten

Klaar voor de eerste aflevering van De Werkverbeteraars? Je vindt de podcast nu in jouw favoriete podcast-app zoals Spotify en Apple Podcasts. Meer weten over Microsoft 365 en de moderne werkplek? Neem gerust contact met ons op!

Luisteren op SpotifyLuisteren op Apple Podcasts