Score Utica is Microsoft Solutions Partner for Modern Work

Auteur: Score Utica

De oplettende websitebezoeker heeft het al gezien: wij hebben een nieuw Microsoft-partnerlogo toegevoegd. De Silver, Gold en Platinum benamingen van de partnerships met Microsoft maken plaats voor Solutions Partnerships. In ons geval betekent dit dat wij ons specialisme op het gebied van de Modern Workplace mogen onderstrepen met de naam ‘Microsoft Solutions Partner for Modern Work’. Wat betekent dit voor jou en voor ons als Microsoft-partner?

Onderdeel van het partnernetwerk

Als Microsoft Gold Partner op het gebied van cloudoplossingen behoren wij tot de top 1% van de Microsoft Partners wereldwijd. Als onderdeel van het partnernetwerk van Microsoft profiteren wij van een strategisch partnership dat direct voordelen oplevert voor jou als klant. Wij mogen rekenen op aanvullende expertise, resources en tools van Microsoft die het mogelijk maken om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen. Voor, tijdens én na een migratie naar de Modern Workplace. Daarnaast laat de partnerstatus ook zien dat Score Utica de juiste kennis en kunde in huis heeft om de op Microsoft diensten gebaseerde oplossingen goed te kunnen integreren en vervolgens te ondersteunen. Met de verandering naar het Solutions Partnership zet Microsoft hierin de volgende stap.

Microsoft valideert hiermee nog sterker of de technische expertise ook echt in huis is om hierin het onderscheid te kunnen maken.

Verandering in partnerstatus

De Microsoft Gold Partner-status geeft al aan op welk niveau de organisatie samenwerkt met Microsoft, maar dit verandert dus. Microsoft introduceert de Solutions Partnerships op verschillende disciplines, waaronder bijvoorbeeld ‘Modern Work’, de partnerstatus die wij op dit moment hebben. Microsoft valideert hiermee nog sterker of de technische expertise ook echt in huis is om hierin het onderscheid te kunnen maken. Ben je dus nu een Solutions Partner for Modern Work? Dan geeft Microsoft hiermee aan dat je als organisatie beschikt over de juiste (geavanceerde) certificaten, de technische kennis, klantondersteuning en de mensen om de klant het vertrouwen te geven om de samenwerking aan te gaan.

Wat betekent dit voor jou?

De logo’s waarin je ons Gold partnership ziet, zullen verdwijnen en plaatsmaken voor de Solutions Partnerships-logo's. Wij zijn Solutions Partner for Modern Work, wat betekent dat wij aan de strenge eisen van Microsoft voldoen om onszelf op dat vlak partner te mogen noemen. Je ziet hierin terug dat wij een duidelijke focus hebben gekozen in onze partnerships én onze expertise om je tot in detail op dit vlak te kunnen ondersteunen. Daarnaast geeft het je de garantie dat wij altijd voorop zullen lopen zodat jij profiteert van de nieuwste Microsoft-ontwikkelingen op het gebied van productiviteit, cyber security, medewerkerstevredenheid en daarmee de werkplek waar je blij van wordt.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij ons partnership in de praktijk brengen of direct benieuwd naar wat onze Modern Workplace voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk onze oplossing of neem direct contact op met een van onze experts!

Naar Modern Workplace Praat met een expert