Sander Mulder is de nieuwe Managing Director van Score Utica

Auteur: Dennis Lieferink

Vanaf 15 juli 2024 is Sander Mulder de Managing Director van Score Utica. In deze rol neemt Sander de taken over van Nils Vermeulen en Paul Stoffele. Zij richten zich beiden op de verdere ontwikkeling van het Total ICT Solutions segment binnen Your.Cloud waar ook Score Utica onderdeel van uitmaakt. Zo blijven Nils en Paul op de achtergrond betrokken bij Score Utica. 

Ze dragen met gepaste trots het stokje over aan Sander geeft Nils Vermeulen aan: “Als directie van Score Utica hebben Paul en ik een geweldige reis achter de rug die in 2012 begon. Na de fusie tussen Score Telecom en Utica in 2019, is Score Utica uitgegroeid tot dé one-stop-shop voor telecom, connectiviteit en ICT. Precies zoals we voor ogen hadden. Met onze eigen experts op al deze vakgebieden bedienen we onze klanten door heel Nederland vanuit de drie vestigingen in Utrecht, Veenendaal en IJsselmuiden. De organisatie staat als een huis en is daarmee klaar voor de volgende fase.”  

Voor die volgende fase is Score Utica erg blij met de komst van Sander vertelt Paul Stoffele. “Sander beschikt over het type leiderschap dat perfect past bij die volgende fase. In deze fase zal Score Utica de dienstverlening aan onze klanten nog verder verbeteren. Het trackrecord van Sander, in combinatie met zijn enorme drive en positieve energie, zijn een uitstekende match met de organisatie in het algemeen en onze collega’s in het bijzonder. Mede daarom zal de komst van Sander wezenlijk bijdragen aan verbeteringen waar onze klanten blij van worden. Tegelijkertijd kunnen Nils en ik met een gerust hart onze focus verleggen naar de ontwikkeling van Total ICT Solutions. Nils als General Manager en ik als Commercial Director. Zo blijven we, weliswaar op de achtergrond, betrokken bij Score Utica.” 

Zelf is Sander, met een achtergrond bij onder andere KPN en Oracle, vol enthousiasme over zijn nieuwe rol. “Ik kan niet wachten om samen met het team van Score Utica de volgende stappen te gaan zetten. Daarbij zullen we volledig inzetten op het verder optimaliseren van onze dienstverlening. Er staat inmiddels een stevig fundament waarvandaan we écht het verschil kunnen gaan maken voor onze klanten. Ik heb daar ontzettend veel zin in en zie er naar uit om snel nader kennis te maken met het team en onze klanten.” 

Sander zal als Managing Director gaan samenwerken met het vertrouwde managementteam van Score Utica.