Een frisse look voor Zakelijke TV van KPN!

Auteur: Dennis Lieferink

Sinds eind oktober hebben alle gebruikers van KPN ÉÉN MKB TV of Zakelijke TV klanten van KPN een nieuwe verbeterde interface! De oude User Interface heeft een verfrissende make-over en een software-update gekregen. Deze update, die automatisch 's nachts wordt uitgevoerd als de TV box aan of in stand-by modus staat, brengt een moderne uitstraling die perfect aansluit op de rest van de KPN TV-diensten. Zelfs als je TV box helemaal uit staat, start de update binnen 10 minuten na het aanzetten en duurt maximaal 3 minuten – snel en handig. Hieronder lees je wat er precies is vernieuwd!

Wat is er nieuw?

  • Nieuwe menu-pagina: Bij het opstarten beland je meteen op de nieuwe en verbeterde menu-pagina, waardoor je snel toegang hebt tot al je favoriete functies.
  • Stijlvol design: De achtergrond is nu elegant zwart met witte letters en frisse groene accenten, waardoor de kijkervaring niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is.
  • Horizontale menu-items: De menu-items zijn verplaatst naar de bovenkant van het scherm, wat zorgt voor een intuïtievere navigatie.
  • Sneller zappen: Het zappen tussen kanalen gaat nu razendsnel, en de vernieuwde zapbanner maakt het navigeren nog prettiger.
  • Verbeterde gids: De gids is logischer en gebruiksvriendelijker, met programma's die op thema zijn gegroepeerd voor een overzichtelijke kijkervaring.
  • Handige opnameopties: Neem hele series op in plaats van per aflevering, waardoor je nooit meer een moment van je favoriete shows hoeft te missen.
  • Favorieten en reminders: Stel eenvoudig je favoriete zenders in en voeg herinneringen toe, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er speelt.
  • Eenvoudig herstarten: Dankzij een handig menu-item kun je de box moeiteloos herstarten, mocht dat ooit nodig zijn.

Met de vernieuwde User Interface wordt Zakelijk TV niet alleen efficiënter, maar ook leuker en gebruiksvriendelijker. Mis geen seconde van je favoriete programma's! Meer weten over zakelijke tv en de mooie functies van narrowcasting? Ontdek alles over MKB TV van Score Utica en KPN!

Naar MKB TV