Beveiliging zonder compromissen

Auteur: Score Utica

Maximale veiligheid én premium kwaliteit. Daar staat Score Utica voor. Met onze keuze voor Fortinet zetten we deze gedachte nog meer kracht bij. Fortinet heeft in de afgelopen twee decennia het groeiende digitale speelveld veiliggesteld en tegelijkertijd garantie gegeven voor hoge prestaties en een verbeterde gebruikerservaring.

Fortinet is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging en biedt hoogwaardige beveiliging van netwerken en inhoud. Hierbij valt naast netwerkbeveiliging (fysiek en virtueel) ook te denken aan de beveiliging van:

  • Cloudbeveiliging
  • Toegangsbeveiliging
  • Eindpuntbeveiliging
  • Applicatiebeveiliging
  • Infrastructuurbeveiliging
  • Inhoudsbeveiliging

In combinatie met een KPN ÉÉN Extra Veilig Internetverbinding ben je met een router van Fortinet:

  • Klaar voor de toekomst! De router is immers uit te breiden met extra modules zoals een firewall en 4G Backup.
  • Altijd online.
  • Automatisch beveiligd tegen bedreigingen zoals malware, ransomware en virussen.

Ontdek de nieuwste telg onder de instapmodellen van Fortinet firewalls: de Fortigate 40F firewall. De complete, allround firewall voor MKB-bedrijven. De zeer krachtige FortiASIC SoC4 processor zorgt voor een vloeiende verwerking van security services en verkeer. Dat betekent uitstekende performance!

fortigate-40f-fg-prijs-kopen-fortinet

Waarom Fortinet?

Fortinet beveiligt over de hele wereld de grootste ondernemingen, serviceproviders en overheidsorganisaties. Fortinet biedt jou de optimale bescherming en de belofte om te voldoen aan de steeds hogere prestatie-eisen van het grenzeloze netwerk. Nu en in de toekomst.

Bedrijven zijn afhankelijk van een veilig en snel netwerk om succesvol te kunnen opereren. Hiervoor zijn de juiste beveiligingsmiddelen essentieel. Fortinet is het enige bedrijf ter wereld dat zowel beveiligingsoplossingen biedt voor het netwerk als voor eindpunten, applicaties, het datacenter, de cloud en toegang tot informatie. Dankzij de nieuwste technologische innovaties, worden de Fortinet oplossingen constant verbeterd. De oplossingen zorgen voor een geïntegreerde en alomvattende beveiligingsinfrastructuur wat ook direct inhoudt dat Fortinet het enige bedrijf is met een end-to-end beveiligingsoplossing voor alle mogelijke aanvallen.

fortinet

Heb je interesse in Fortinet?

Heb je interesse of vragen over Fortinet, we helpen je hier graag verder bij. Laat het ons weten en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Praat met een expert