Bescherm uw mail voor spam met Advanced Threat Protection

Auteur: Score Utica

Een ongewenste mail blijft een fenomeen dat alsmaar toeneemt. De één heeft er meer last van dan de ander. Het opruimen van deze ongewenste mail kost u veel tijd en veroorzaakt irritatie. Bovendien vormen spammails een dreigement voor de veiligheid van uw systemen, denk hierbij aan virussen, malware, ransomware en phishing. In dit artikel leest u hoe u een extra schil creëert om uw e-mail nog beter te beschermen tegen externe aanvallen.

 

Microsoft Advanced Threat Protection

Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) is een email filter service gebaseerd op cloud die uw organisatie helpt te beschermen tegen onbekende malware en virussen door robuuste zero-day bescherming te bieden. Deze dienst bevat ook functies om uw organisatie in realtime tegen schadelijke koppelingen te beschermen. Met een uitgebreide rapportage en URL traceer mogelijkheden krijgt de beheerder inzicht in het soort aanvallen dat plaatsvindt binnen uw organisatie.

ATP-Flow-Microsoft (1)

Wat zijn de functies van ATP?

Met Advanced Threat Protection kunt u uw postvakken realtime beveiligen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen. ATP biedt beveiliging tegen onveilige bijlagen en continue beveiliging tegen schadelijke koppelingen. Het is een aanvulling op de beveiligingsfuncties van Microsoft Exchange Online Protection voor betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

 Safe links

Deze functie beschermt uw gebruikers proactief tegen schadelijke hyperlinks in een bericht. De bescherming blijft elke keer dat ze op de koppeling klikken, omdat kwaadwillende links dynamisch worden geblokkeerd terwijl goede links toegankelijk zijn.

 
 Safe attachments

Met veilige bijlage kunt u voorkomen dat schadelijke bijlagen van invloed zijn op uw e-mailomgeving, ook als de handtekeningen van de bijlagen niet bekend zijn. Alle onbetrouwbare inhoud doorloopt in realtime een op gedrag gebaseerde malware-analyse waarin met Machine Learning-technieken de inhoud op onbetrouwbare activiteiten wordt gecontroleerd. Onveilige bijlagen worden geïsoleerd in een Sandbox voordat ze naar ontvangers worden verzonden. Het voordeel is een overzichtelijk Postvak IN zonder malware, met betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

 
 Spoof intelligence

Spoof intelligentie detecteert wanneer een afzender berichten lijkt te verzenden namens een of meer gebruikersaccounts binnen een van de domeinen van uw organisatie. Hiermee kunt u alle verzenders controleren die uw domein vervalsen en vervolgens ervoor kiezen de afzender toe te staan ​​door te gaan of de afzender te blokkeren.

 
 Quarantine

Berichten die door de Office 365 worden geïdentificeerd als spam, bulkmail, phishingmail, die malware bevatten, of omdat ze overeenkomen met een regel voor e-mailstromen, kunnen in quarantaine worden geplaatst. Berichten met een malware worden rechtstreeks verzonden naar quarantine.

Wilt u ook uw e-mail extra beveiligen?

Advanced Threat Protection is een dienst dat voortkomt uit stijgende malware-aanvallen. Met deze dienst creëert u als het ware een extra schil om uw organisatie en is uw organisatie real-time beveiligt tegen malware-aanvallen. Wilt u weten of uw organisatie goed beveiligd is? Laat het ons weten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Praat met een expert  Stel een vraag