Accountmanagers behalen Microsoft 365 en Azure Fundamentals certificering

Auteur: Score Utica

Onze accountmanagers werken dagelijks met de cloud- en connectiviteitsuitdagingen van onze klanten. Om op een nog hoger niveau en in een nog vroeger stadium mee te kunnen denken met deze uitdagingen hebben onze accountmanagers de certificeringen MS-900 en AZ-900 behaald. Wat houdt dit in en wat betekent het voor jou?

Snelle ontwikkelingen

Een IT-ontwikkeling die vandaag wordt geïntroduceerd, is morgen alweer oud nieuws. Het is een veelgehoorde uitspraak als het gaat om innovatie binnen het IT-landschap. Hoewel dit de wereld waarin wij ons begeven dynamisch en interessant houdt, kan dit ook voor uitdagingen zorgen bij organisaties. Hoe zorg je ervoor dat je bijblijft en medewerkers optimaal kunt ondersteunen? Precies om deze reden biedt Score Utica technische support en kennis als ondersteuning voor organisaties en IT-afdelingen. Maar waarom hebben accountmanagers diepgravende kennis nodig over Microsoft 365 en Azure?

In een vroeg stadium meedenken

Hoewel organisaties en IT-afdelingen flink ontzorgd worden door technische ICT-support vinden wij het belangrijk dat al aan het begin van de samenwerking inhoudelijk kan worden meegedacht. Door in een vroeg stadium mee te denken met de vraagstukken van klanten kan sneller geholpen worden met de oplossing en de implementatie daarvan. Als Microsoft Gold Partner op belangrijke cloud competenties en Strategisch Partner van KPN helpen wij veel bedrijven met het realiseren van de moderne werkplek en met het inrichten van optimale bereikbaarheid. De behaalde certificeringen van MS-900 en AZ-900 bieden de accountmanagers technisch inzicht in hoe dit de klant nóg beter kan helpen. De Microsoft-certificaten worden wereldwijd erkend en laten zien over welke kennis de persoon beschikt die de certificering heeft behaald. Dylan van ‘t Westeinde, salesmanager bij Score Utica zegt:

“Om toegevoegde waarde te blijven leveren in de processen bij klanten, móet je op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in de dynamische wereld van IT. Het behalen van de Microsoft 365 en Azure Fundamentals past perfect bij die missie.”

Cruciale rol van IT

Hoewel het niet gebruikelijk is dat een accountmanager de certificaten MS-900 en AZ-900 behaalt, hebben wij hier heel bewust op ingezet. IT speelt bij veel organisaties namelijk een steeds crucialere rol als onderdeel van essentiële bedrijfsprocessen. Wij vinden het dus belangrijk dat elke collega over de juiste kennis beschikt om klanten daarbij te kunnen helpen. Op die manier weet je dat je dat je te maken hebt met een expert waarmee je intensief kunt samenwerken waar dat nodig is én dat je klaar bent voor innovaties.

De volgende stap binnen Microsoft specialisaties

Nu een nog groter deel van onze organisatie een technische basis heeft met betrekking tot onze Microsoft-oplossingen, is het ook tijd om door te pakken. Hoewel wij al dagelijks in de praktijk laten zien welke meerwaarde onze expertise biedt, laten wij dit ook graag zien in onze samenwerking met Microsoft. Later dit jaar mogen wij daarin de volgende update bekendmaken. Benieuwd? Houd ons in de gaten! Verder praten over de mogelijkheden van Microsoft 365, Azure en de reis naar de cloud? Neem gerust contact met ons op!

Praat met een expert