Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Zorgen internet, telefonie en netwerken voor hoge kosten, een onveilige manier van werken, onbegrip en frustratie? Word je blij van jouw digitale werkplek of kun je inmiddels wel een IT-verlanglijstje vullen? 

  • Al jouw wensen in vervulling

    De oplossing? Maak hieronder kennis met de werkplek waar je blij van wordt!

Verlanglijstje Score Utica - bereikbaarheid

Van wens naar werkelijkheid 

Om prettig, veilig en overal te kunnen werken is goede bereikbaarheid een absolute must. Toch worstelen veel medewerkers bij organisaties met slechte telefonische bereikbaarheid, haperende internetverbindingen en slecht doordachte digitale veiligheid. Oftewel: het is niet gek als je een inmiddels een aardig verlanglijstje hebt. Herkenbaar? Wij nemen je als Strategisch Partner van KPN graag mee in hoe wij jouw verlanglijstje in vervulling laten gaan! 

Veilig

Overal bereikbaar, verbonden en veilig

Veel providers laten het liggen op landelijke dekking, betrouwbaarheid en veiligheid. De impact daarvan is groot. Lig je er een aantal uur of zelfs een dag uit? Reken dan maar uit wat dit betekent. Daarom werken wij met KPN ÉÉN, keer op keer de beste uit de test. Of het nu gaat om super snel glasvezelinternet, mobiele & vaste telefonie of de integratie in Microsoft Teams. Als Strategisch Partner van KPN weten wij precies hoe wij je op al deze vlakken het leven makkelijker kunnen maken. En goed om te weten: dankzij de implementatie van Extra Veilig Internet houd je duizenden virussen en schadelijke websites tegen, nog vóór ze op jouw netwerk komen.

Naar KPN ÉÉN

Ontdek

Alle communicatie vanuit 1 centrale plek

Stel je eens voor: je hebt nog maar 1 applicatie nodig om in te werken, bestanden te delen, samen te kunnen werken én om te gebruiken voor zowel interne als externe communicatie. Dankzij een uniek partnership tussen KPN, Microsoft en Score Utica is de integratie van de telefooncentrale in Microsoft Teams nu mogelijk. Een oplossing waar wij trots op zijn en die je direct gaat helpen om de communicatie écht te stroomlijnen. Benieuwd?

Bellen met Microsoft Teams bekijken

Youri
Kan ik je ergens mee helpen?
Youri Wiggers KPN ÉÉN Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?