Microsoft RDP

De eigen, vertrouwde werkplek in de cloud.

Praat met een expert

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken

Eenvoudig samenwerken en communiceren

Voor betrouwbaarheid en veiligheid zonder zorgen

Geen omkijken naar onderhoud applicaties

Phasellus dignissim, tellus in pellentesque mollis, mauris orci dignissim nisl.

Eenvoudig flexibel werken

Met Microsoft Remote Desktop (RDP) maak je jouw IT-omgeving stukken minder complex. Met deze uniforme werkplekken in de cloud vereenvoudig je de manier waarop je jouw apps, devices, gebruikers en netwerken beheert en beveiligt. De basis voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken! 

 • Meer efficiëntie

  Een uniforme, veilige en vertrouwde digitale werkplek laat medewerkers optimaal werken, ongeacht het device, de plaats of de tijd. Overal toegang tot hun Windows bureaublad en dus een boost in efficiëntie.

 • Minder complexiteit

  De externe bureaubladen van Microsoft Remote Desktop werken heel simpel. De gebruiker opent de applicatie – of thin client – en logt in. Direct daarna verschijnt het vertrouwde Windows-bureaublad.

Microsoft Remote Desktop (RDP)

Met Microsoft Remote Desktop kies je voor een betrouwbare oplossing voor de online werkplek. De digitale werkplek draait namelijk op een Windows Server-besturingssysteem. Daardoor kun je ook probleemloos gebruikmaken van Microsoft applicaties. RDP is perfect voor een groot aantal gebruikers.

 • Verschillende mogelijkheden

  De Microsoft Remote Desktop heeft verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld de online werkplek toegankelijk maken via thin clients die draaien op een Windows-besturingssysteem. Via de RDP-applicatie kun je toegang krijgen tot Windows applicaties vanuit vrijwel elk besturingssysteem.

 • Minimale investering

  Bij de Microsoft Remote Desktop draaien jouw softwareapplicaties op een remote desktop server. Die server staat veilig in ons ISO 27001 gecertificeerd datacenter. Daardoor heb je geen omkijken naar de opslag en beveiliging van jouw data en hoef je niet te investeren in hard- of software.