Vast-mobiel integratie van KPN voor het MKB in Nederland 

Overal bereikbaar zijn en gestroomlijnde communicatie is cruciaal binnen het mkb. Precies om die reden implementeren wij met Strategisch Partner KPN, dé oplossing voor het mkb : vast-mobiel integratie, ook wel VaMo genoemd.

 Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

naadloze-integratie-receptie-bedienpost-in-microsoft-teams-scaled

Met de vast-mobiel integratie van KPN kunnen bedrijven hun vaste telefonie systeem en mobiele telefoons naadloos combineren tot één geïntegreerde communicatieoplossing. Dit stelt medewerkers in staat om overal en altijd bereikbaar te zijn, of ze nu op kantoor zijn, onderweg of thuis werken. VaMo is onderdeel van ons KPN ÉÉN oplossing.

Wat is het verschil tussen vaste telefonie en VaMo?

Vast Mobiel Integratie (VaMo) combineert mobiele en vaste telefonie, waardoor medewerkers één nummer kunnen gebruiken voor zowel mobiele als vaste communicatie. In tegenstelling tot traditionele vaste telefonie biedt VaMo meer flexibiliteit en bereikbaarheid, omdat medewerkers naadloos kunnen schakelen tussen mobiele en vaste telefoons, ongeacht hun locatie.

Wil jij ook bij de beste telefonie provider van Nederland zitten?

Met KPN ÉÉN VaMo zijn jouw collega's altijd en overal bereikbaar, of dat op kantoor, onderweg of thuis is.

Naar KPN ÉÉN Praat met een expert

De belangrijkste voordelen van de vast-mobiel integratie van KPN voor het MKB zijn:

  1. Verbeterde bereikbaarheid: Dankzij de VaMo integratie kunnen telefoongesprekken van het vaste telefoonnummer direct naar de mobiele telefoon van de medewerkers worden doorgeschakeld. Hierdoor kunnen klanten en collega's altijd contact opnemen met de juiste persoon, zelfs wanneer ze niet op kantoor zijn.

  2. Eén telefoonnummer en voicemail: Met de vast-mobiel integratie kunnen medewerkers één telefoonnummer gebruiken voor zowel hun vaste als mobiele telefoon. Hierdoor wordt het beheren van contactgegevens vereenvoudigd en kunnen ze alle oproepen en voicemails op één plek ontvangen en beluisteren.

  3. Kostenbesparing: Het integratieplatform van KPN zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen doordat bedrijven kunnen profiteren van gunstige tarieven voor zowel vaste als mobiele telefonie. Daarnaast kan het verminderen van het aantal vaste telefoonlijnen leiden tot lagere telefoonrekeningen.

  4. Geavanceerde functionaliteiten: De VaMo integratie van KPN biedt diverse geavanceerde functionaliteiten, zoals conference calls, het delen van de belstatus tussen vaste en mobiele toestellen en integratie met andere communicatiediensten zoals Microsoft Teams. Deze functionaliteiten verhogen de productiviteit en efficiëntie van medewerkers.

  5. Schaalbaarheid: Het integratieplatform van KPN is schaalbaar en kan gemakkelijk worden aangepast aan de groeiende behoeften van een bedrijf. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een groter MKB-bedrijf, KPN biedt flexibele oplossingen die meegroeien met de organisatie.

Vast-mobiel integratie van KPN is een ideale oplossing voor het MKB dat op zoek is naar verbeterde communicatie, verhoogde bereikbaarheid en kostenefficiënte oplossingen. Door gebruik te maken van het geïntegreerde platform kunnen bedrijven de communicatie stroomlijnen, de klantenservice verbeteren en de concurrentiepositie versterken.

 

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

Youri
Kan ik je ergens mee helpen?
Youri Wiggers KPN ÉÉN Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?