Verbeter de bedrijfs ontvangst met KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit

De receptie is bij veel bedrijven het eerste aanspreekpunt voor klanten en bezoekers. Het creëren van een professionele en efficiënte ontvangst ervaring is daarom essentieel. KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit is een oplossing die speciaal is ontworpen om de bedrijfs ontvangst te verbeteren en klanten een positieve indruk te geven. 

Benieuwd naar de functionaliteiten van de KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit en de voordelen voor jouw bedrijf? Die lees je hier.

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

Wat is receptie-functionaliteit?

Receptie Functionaliteit omvat het beheren van inkomende gesprekken, variërend van automatische telefoniste (IVR) en wachtrijbeheer tot doorverbinden en voicemail. Dit stelt bedrijven in staat om oproepen efficiënt af te handelen, bezoekers te routeren naar de juiste afdelingen en de algehele communicatiestroom te optimaliseren. Met functies zoals call logging en presence management draagt deze functionaliteit bij aan een gestroomlijnde telefonische dienstverlening, wat essentieel is voor een positieve klantbeleving en effectieve interne communicatie. Receptie-functionaliteit is een product dat standaard bij KPN ÉÉN zit.

De receptie waar jouw klanten blij van worden!

Met de receptie functionaliteit van KPN ÉÉN zorg jij voor een positieve klantbeleving en effectieve interne communicatie!

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

De voordelen van receptie-functionaliteit

Efficiënte telefoonbediening

Met de KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit beheer je inkomende telefoongesprekken op een georganiseerde manier. Het stelt je receptionist(e) in staat om meerdere oproepen tegelijk te behandelen, binnenkomende gesprekken door te verbinden naar de juiste medewerkers en meldingen te sturen wanneer iemand in gesprek is. Dit vermindert de wachttijd voor bellers en zorgt voor vlotte communicatie.

Geavanceerde doorverbinding mogelijkheden

De receptie-functionaliteit van KPN ÉÉN biedt geavanceerde doorverbinding mogelijkheden, zoals het doorverbinden naar interne en externe nummers, inclusief mobiele telefoons. Hierdoor kan de  receptionist(e) snel en eenvoudig gesprekken doorverbinden naar de juiste persoon, waar ze zich ook bevinden. 

Integratie met andere communicatiemiddelen

KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit kan naadloos worden geïntegreerd met andere communicatiemiddelen, zoals e-mail en chat. Hierdoor kan de receptionist(e) meerdere kanalen beheren en inkomende vragen en verzoeken efficiënt afhandelen. Bovendien kan de receptionist(e) ondertussen informatie over beschikbaarheid en aanwezigheid van medewerkers bekijken, zodat hij of zij direct kan zien wie beschikbaar is om een oproep of verzoek te beantwoorden.

Professionele welkomstboodschappen

Met de KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit kun je professionele welkomstboodschappen opstellen.. Deze boodschappen kunnen worden afgespeeld wanneer klanten of bezoekers worden doorverbonden naar de receptie. Dit draagt bij aan een positieve ervaring en geeft klanten het gevoel dat ze gewaardeerd worden.

Rapportage en analyse

Om de ontvangst ervaring voortdurend te verbeteren, biedt KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit rapportage- en analysemogelijkheden. Hiermee kun je inzicht krijgen in belangrijke statistieken, zoals het aantal ontvangen oproepen, de gemiddelde wachttijd en de piektijden van de dag. Deze gegevens helpen bij het optimaliseren van jouw ontvangst processen en het nemen van datagestuurde beslissingen.

KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit is een krachtige tool voor bedrijven die hun ontvangstervaring willen verbeteren. Met functies zoals efficiënte telefoonbediening, geavanceerde doorverbindingsmogelijkheden, integratie met andere communicatiemiddelen, professionele welkomstboodschappen en rapportage- en analysemogelijkheden, stelt KPN ÉÉN Receptie-functionaliteit jouw bedrijf in staat om klanten en bezoekers een professionele, efficiënte en gepersonaliseerde ontvangst te bieden. Wil jij ook je eerste indruk verbeteren? Bekijk dan onze volledige KPN ÉÉN oplossing!

Youri
Kan ik je ergens mee helpen?
Youri Wiggers KPN ÉÉN Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?