KPN ÉÉN netwerk & connectiviteit: betrouwbare oplossingen voor jouw bedrijf

KPN ÉÉN is dé netwerkoplossing voor bedrijven. Ontdek hoe ons geavanceerde netwerk je kan helpen om soepel te opereren, efficiënt te communiceren en jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

Waarom kiezen voor KPN ÉÉN?

Als KPN Strategisch Partner zorgen we ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw netwerk en connectiviteit. Hierdoor kun jij je volledig focussen op je bedrijfsactiviteiten en groei. 

Onze KPN-oplossingen vormen de essentiële backbone van jouw operationele continuïteit, waarbij betrouwbare communicatie en geavanceerde technologieën samenkomen. Met onze robuuste netwerkinfrastructuur ben je verzekerd van naadloze connectiviteit. Zo communiceer je moeiteloos met klanten, partners en teamleden.

KPN ÉÉN netwerk en connectiviteit oplossing, wat zit hierin?

Wat maakt het netwerk en de connectiviteit van KPN ÉÉN beter dan de concurrentie? Dit komt door een aantal facetten die ervoor zorgen dat jij altijd en overal verbonden bent met ijzersterke beveiliging. Bekijk hieronder deze facetten die ervoor zorgen dat jij altijd en overal veilig bereikbaar bent! 

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

glasvezel-wordt-mogelijk-goedkoper-door-afspraak-kpn-en-glaspoort

Typen verbindingen: glasvezel of koper

Glasvezel: snelheid en betrouwbaarheid

Kies voor de toekomst met KPN ÉÉN Glasvezelverbinding. Ervaar ultrasnelle internetverbindingen en optimale betrouwbaarheid. Glasvezel maakt gebruik van lichtsignalen, waardoor gegevens met de snelheid van het licht worden verzonden. Dit resulteert in een betrouwbare en stabiele connectiviteit, zelfs tijdens piekuren.

 

Koper: veelzijdigheid en beschikbaarheid

Voor situaties waar glasvezel niet beschikbaar is, biedt KPN ÉÉN Koperverbinding een betrouwbare oplossing. Met een bewezen trackrecord van stabiliteit en veelzijdigheid is koper een solide keuze voor bedrijven die robuuste connectiviteit nodig hebben.

Beveilig jouw bedrijf met Extra Veilig Internet

KPN ÉÉN begrijpt het belang van cybersecurity. Met Extra Veilig Internet bieden we geavanceerde bescherming tegen online bedreigingen, waaronder malware, phishing en andere aanvallen. Jouw bedrijfsgegevens en communicatie blijven veilig, zodat je met vertrouwen kunt werken en groeien.

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

Continue monitoring voor maximale uptime

Met KPN ÉÉN blijf je in controle. Onze verbindingen worden voortdurend gemonitord om eventuele problemen proactief te identificeren en op te lossen. Dit zorgt voor maximale uptime, zodat jouw bedrijf altijd operationeel is zonder ongewenste onderbrekingen.

zakelijk

Veilige transacties met zakelijk pinnen

Kies voor veilige en efficiënte transacties met het Zakelijk Pinnen van KPN ÉÉN. Bescherm jouw financiële gegevens en die van jouw klanten met geavanceerde beveiligingsprotocollen. Vertrouw op de betrouwbaarheid van ons netwerk voor naadloze betalingen en tevreden klanten.

Altijd verbonden met 4G back-up

Laat geen onderbrekingen jouw bedrijfsvoering verstoren. KPN ÉÉN biedt 4G Back-up, waardoor je automatisch overschakelt naar het mobiele netwerk in geval van een primaire verbinding storing. Blijf verbonden, zelfs in onvoorziene omstandigheden en minimaliseer hiermee de impact op jouw bedrijfsactiviteiten.

Wil jij ook snel, veilig en betrouwbaar internet van het beste netwerk van Nederland? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf! Of bekijk per oplossing de uitgebreide pagina voor alle ins en outs van deze oplossingen.

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

Youri
Kan ik je ergens mee helpen?
Youri Wiggers KPN ÉÉN Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?