Betrouwbare Connectiviteit voor Bedrijven: KPN ÉÉN 4G Back-up

Een onderbreking van de internetverbinding kan leiden tot productiviteitsverlies, ontevreden klanten en zelfs financiële schade. Daarom bieden wij, samen met KPN (een toonaangevende telecom provider in Nederland), de KPN ÉÉN 4G Back-up. Deze oplossing biedt bedrijven een betrouwbare en naadloze connectiviteit, zelfs tijdens een internet storing.

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

De noodzaak van betrouwbare connectiviteit

In een tijdperk waarin cloud gebaseerde applicaties en videoconferenties steeds vaker voorkomen, is een betrouwbare internetverbinding cruciaal. Bedrijven zijn sterk afhankelijk van het internet voor communicatie, gegevensoverdracht, online samenwerking en meer. Zelfs een korte onderbreking van de verbinding kan al aanzienlijke gevolgen hebben. 

Om de impact van een internet storing te minimaliseren, moeten bedrijven een back-up-oplossing hebben waardoor ze altijd online blijven. Een internet storing kan namelijk al snel in de papieren lopen. In het ‘The State of Connectivity in Europe’-rapport staat dat het, volgens Statista, een multinational meer dan 3 ton per uur kost als ze offline zijn. 

back

KPN ÉÉN 4G Back-up

KPN ÉÉN 4G Back-up is een innovatieve oplossing die bedrijven helpt omgaan met internet storingen.. Het is een automatische back-upoplossing die overschakelt naar het 4G-netwerk van KPN wanneer de primaire internetverbinding uitvalt. Dit zorgt ervoor dat bedrijven verbonden blijven met het internet, zelfs tijdens een storing. En dat zonder dat er handmatige interventie nodig is. Met de KPN ÉÉN 4G Back-up minimaliseren bedrijven de impact van downtime en houden ze de productiviteit op peil.

KPN ÉÉN 4G Back-up is onderdeel van KPN ÉÉN. De naadloze integratie van supersnel internet, mobiele telefonie, vaste telefonie en tv. 

Hoe werkt het?

De KPN ÉÉN 4G Back-up is eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Het bestaat uit een speciale router die verbinding maakt met het bestaande bedrijfsnetwerk en een SIM-kaart van KPN. Wanneer de primaire internetverbinding wegvalt, schakelt de router automatisch over naar het 4G-netwerk. Zodra de primaire verbinding is hersteld, schakelt de router terug naar de normale verbinding, zonder dat er onderbrekingen zijn in de connectiviteit.

Weet jij wat jij misloopt als jij offline bent?

Met de 4G back-up verbinding van KPN ÉÉN zorgen wij ervoor dat jij altijd online bent!

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

Voordelen voor bedrijven

  • Naadloze connectiviteit: De KPN ÉÉN 4G Back-up zorgt voor een soepele overgang tussen de primaire verbinding en het 4G-netwerk, waardoor bedrijven altijd online blijven, zelfs tijdens een storing.

  • Betrouwbaarheid: Met de 4G Back-up-oplossing van KPN hebben bedrijven een betrouwbare back-up voor hun internetverbinding. Ze kunnen erop vertrouwen dat ze verbonden blijven, zelfs in het geval van een storing bij de primaire provider.

  • Snelle hersteltijd: Doordat de KPN ÉÉN 4G Back-up automatisch overschakelt naar het 4G-netwerk, beperken bedrijven hun downtime tot een minimum. Hierdoor kunnen ze snel weer aan het werk zonder vertraging of productiviteitsverlies.

  • Flexibiliteit: De 4G Back-up-oplossing biedt bedrijven de flexibiliteit om te werken waar ze willen. Ze zijn niet langer gebonden aan een fysieke locatie en kunnen gemakkelijk verplaatsen zonder zich zorgen te maken over een stabiele internetverbinding.

In de moderne bedrijfswereld is betrouwbare connectiviteit van cruciaal belang. Met de KPN ÉÉN 4G Back-up hebben bedrijven een oplossing die hen in staat stelt om altijd online te blijven, zelfs tijdens een internetstoring. Hiermee speelt KPN, als betrouwbare telecom provider, in op de behoeften van de zakelijke markt. Ze bieden bedrijven de tools die ze nodig hebben om succesvol te opereren in een steeds meer verbonden wereld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Neem contact met ons op! 

Naar KPN ÉÉN Contact opnemen

Youri
Kan ik je ergens mee helpen?
Youri Wiggers KPN ÉÉN Specialist
Kan ik je ergens mee helpen?